Diyarbakır Sıcaktan Kavruluyor - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Sıcaktan Kavruluyor

Diyarbakır'da 46 dereceyi bulan sıcaklardan bunalan vatandaşlar parkta, çocuklar ise süs havuzlarında serinliyor.

04.07.2015 16:09  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da etkili olan aşırı sıcaklar vatandaşları bunalttı. Termometrelerin 46 dereceyi gösterdiği kentte vatandaşlar parkta, çocuklar ise süs havuzlarında serinlemeye çalıştı.

SÜS HAVUZU ÇOCUKLARIN İLGİ ODAĞI OLDU

Diyarbakır'da termometrelerin 46 dereceyi göstermesiyle serinlemenin yollarını arayan vatandaşlar ilginç yöntemlere başvurdu. Merkez Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı'nda bulunan süs havuzu serinlemek isteyen çocukların ilgi odağı oldu. Çok sayıda çocuğun suya girdikten sonra yerlere uzanarak güneşlenmesi ise plaj görünümü oluşturdu. Çocuklarını süs havuzunda serinletmek için getiren vatandaşlar ise surların bulunduğu yerlerde uzanarak serinledi. Kentteki birçok parkta ise vatandaşlar ağaç diplerinde serinlemeyi tercih etti.

"BÖYLE ZAMAN GEÇİYOR YOKSA EVDE ZAMAN GEÇMİYOR"

Çocuklarını süs havuzuna getirerek serinlemek isteyen Selahattin Eyüp isimli vatandaş, sıcaklığın çok etkilediğini ve nefes bile alamadıklarını dile getirdi. Eyüp, "Diyarbakır zaten sürekli böyle sıcaktır. Yüzümüzü ve ayaklarımızı suya bırakarak serinletiyoruz. Böyle zaman geçiyor yoksa evde zaman geçmiyor." dedi.

ÇOCUKLAR SERİNLEMEK İÇİN GİRİYOR

Havuza giren çocuklardan Ramazan Etik, başımıza vuran güneşten dolayı serinlemek için havuza atlaması gerektiğini belirterek havuzun büyük olması durumunda yüzeceklerini söyledi.

Diyarbakır Sıcaktan Kavruluyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Sıcaktan Kavruluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (70)

  • Ülkücü: Geberin pkklılar 4 36 Yanıtla
  • dd35: Elktrik beles nasil olsa ahirda bile klima var. Mubarek gun hak yiyenin coluk cocugundan ciksin. 7 27 Yanıtla
  • Kayhan: İnşaallah ahirettede böle kavrulursunuz pkk ya oy vermek nedemekmis anlayin soysuzlar. 6 23 Yanıtla
  • 7447: bu diyarkırlıların %90 ı teröristtir bunları türkiye haritasından çıkarmak lazım bunlar türkiye düşmanları türkiye dışındaki bütün ülkelere yalakalık yaparlar hainler 4 19 Yanıtla
  • pırdino: sevim kooooooş sıcaktan yanirem klimayı aç zaten beleş 14 8 Yanıtla
  • pırdino: arabanın mtv vergisini ödedi mi acaba yoksa onudamı biz ödüyoruz 12 10 Yanıtla
  • Soner: Kekolar bu ateşmi bekleyin hele cehennem ateşini hain pkk lılar cehennem sizinle olsun 6 15 Yanıtla
  • liceli : ulan hayvanlar Diyarbakır hep sizin korkulu rüyaniz olacak 12 7 Yanıtla
  • camoka: Kurban oldugun oldugum allahim sicaklik az daha artsa 100 derece falan kaynasalar sonra aniden sogudup pastorize etsek duzelirlermi acaba :) 5 13 Yanıtla
  • HARAM...: klima acinn zaten beless.... 9 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.

  • AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor
    23:02 AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, Seçmenleri Etkilemek İçin Yoğun Çalışma Yürütüyor

    AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak liderliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla seçmenleri etkilemeye devam ediyor. Örgütlü bir şekilde yapılan bilgilendirme ziyaretlerinde sorular samimiyetle cevaplanırken, sıkıntı yaşanan alanlarda çözümler üretiliyor. Kadınlar ve gençlerin talepleri ise öncelikli olarak değerlendiriliyor.

  • İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması
    22:55 İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Keçiören'de iftar programında konuştu Açıklaması

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "O artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur.


Advertisement