Diyarbakır ile Aydın Emniyet Müdürleri Birbirinin Yerine Atandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır ile Aydın Emniyet Müdürleri Birbirinin Yerine Atandı

Diyarbakır ile Aydın Emniyet Müdürleri Birbirinin Yerine Atandı

Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü Aydın'a, Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ise Diyarbakır'a atandı.

21.08.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı'nın, dört ilin emniyet müdürleriyle ilgili tayin kararı Resmî Gazete'de yayımlandı. Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü Aydın'a, Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ise Diyarbakır'a atandı. Bögürcü, 8 Ocak 2013 günü yayınlanan emniyet müdürleri kararnamesiyle Diyarbakır'a, Taşdan da, 20 Mart 2014'de Aydın'da göreve başlamıştı.

Mesai arkadaşlarına teşekkür etti

Taşdan, gazetecilere yaptığı açıklamada yaklaşık 1,5 yıllık görev süresi içinde Aydın'da önemli işlere imza attıklarını belirterek "Aydın'a faydalı olabilmek, huzurunu korumak için tüm personelimizle gece gündüz çalıştık. Görev yaptığım süre içerisinde her türlü fedakarlığı gösteren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni görev yerimiz hepimiz için hayırlı olsun" dedi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Adnan Taşdan Kimdir?

1960 Yılında Ankara'da doğan Adnan Taşdan,ilkokul ve ortaokul öğrenimini yine doğduğu kent olan Ankara'da tamamladı. 1979 Yılında Polis kolejinden mezun olan Adnan Taşdan 1984 Yılında ise Polis Akademisinden başarıyla mezun oldu.

Sırasıyla; Kahramanmaraş, Malatya, Nevşehir, Sofya, Sakarya, Ankara, Emniyet Genel Müdürlüğü, Elazığ, Bursa, 13.08.2007–12.02.2008 tarihleri arasında Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nda, 12.02.2008-19.03.2014 tarihleri arasında Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda çalışmış, 20.03.2014 tarihinde Aydın İl Emniyet Müdürü olarak atanan Taşdan, İçişleri Bakanlığında resmi gazetede yayınlanan yeni karara göre artık Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak görev yapacak. Adnan Taşdan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Söz konusu karara göre yapılan diğer değişiklikler ise Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve Çorum İl Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı, başka bir göreve atanmak üzere merkezde Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı. Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ne Polis Başmüfettişi Süleyman Pamuk, Çorum Emniyet Müdürlüğü'ne ise Siirt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Murat Kolcu tayin edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır ile Aydın Emniyet Müdürleri Birbirinin Yerine Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement