Diyarbakır Emniyet Müdürü: Görevimin Başındayım - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürü: Görevimin Başındayım

Görevden alındığı öne sürülen Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, şehit polis Mehmet Uyar için yapılan cenaze töreninde konuştu.

30.07.2015 11:19  Güncelleme: 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü'nün görevden alınması için kararname hazırlandığı iddia edilmişti. Böğürcü, Diyarbakır'da dün gece şehit düşen polis memuru Mehmet Uyar için düzenlenen cenaze törenine katıldı ve iddiaları yalanladı. Halis Böğürcü "Görevimizin başındayız. Çıkan haberler moral bozmaya yönelik." dedi.

EMNİYET MÜDÜRÜ BÖĞÜRCÜ: MANEVİYATI VE MORALİ BOZMAYA ÇALIŞAN ZAVALLILAR...

Böğürcü'nün açıklamaları şöyle:

"Görevimin başındayım. Görev verilir de, alınır da... Moralimizi bozmaya, sinirlendirip hata yaptırmaya çalışan bu tip haberler, mücadelemizi azmimizi eksilttirmeyecektir. İçinde bulunduğumuz dönem, zor bir dönem. Biz burada dahili ve harici hainlerle savaşıyoruz. Bir tarafta hainliğin ve kalleşliğin sembolü bölücü terör örgütü, diğer ve her tarafta insani ve devlet değerlerine adice saldıran, maneviyatı ve morali bozmaya çalışan zavallılar. Devletin gücü hepinizle mücadele etmeye yetecektir."

DİYARBAKIR ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde devriye görevi yaparken düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan 30 yaşındaki polis memuru Mehmet Uyar için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

HAİN SALDIRI

Çınar ilçesinde dün (çarşamba) saat 22.45'te devriye görevi yaparken, kimliği belirlenemeyen bir terörist tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. Çevredekilerin büyük korku yaşadığı saldırıda araçta bulunan polis memuru Mehmet Uyar (30) ile yoldan geçen 2 vatandaş yaralandı.

Saldırgan kaçarak izini kaybettirirken, durumu ağır olan polis memuru Mehmet Uyar ile 2 sivil vatandaş Diyarbakır Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan polis memuru Mehmet Uyar ve Osman Caran isimli vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Acı haber şehit polis Uyar'ın Salihli'nin Güneş Mahallesi'ndeki baba ocağına ateş düşürdü. Şehidin evine Türk Bayrağı asılırken, ev başsağlığı için gelenlerle doldu taştı.



ŞEHİDİN POLİS EŞİ 4 AYLIK HAMİLE...

Şehit olan polis memuru Mehmet Uyar'ın, eşi Nedime Uyar'ın da yine Diyarbakır'da polis memuru olduğu öğrenildi. Uyar çiftinin tayinlerinin Salihli'ye çıktığı, ancak tayin işlemlerinin durdurulmasından dolayı Salihli'ye 15 Ağustos'ta gelecekleri belirtildi. Öte yandan şehidin eşi polis memuru Nedime Uyar'ın da 4 aylık hamile olduğu bildirildi.

SALİHLİ'YE 1 HAFTADA 2. ŞEHİT

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, üç gün önce askeri konvoyun geçişi sırasında park halindeki bomba yüklü otomobilin patlatılmasıyla şehit edilen Jandarma Başçavuş İsmail Yavuz'un acısını yaşayan Salihli halkı bir hafta içinde ikinci kez şehit acısı yaşadı.

Diyarbakır Emniyet Müdürü: Görevimin Başındayım

Son Dakika Güncel Diyarbakır Emniyet Müdürü: Görevimin Başındayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • hakan: batıda bunlara iş verene aş verene dükkanlarından alış veriş yapana , evini kiraya verene, bunlara evini barkını açanlara sözüm kaypaklara ey türkler tepkinizi verin artık daha ne bekliyorsunuz şüphelendiğinizi 155 e bildirin mutlaka 8 57 Yanıtla
  • Diyarbakir: Meymenetsiz Alçak gafil erif sen kalsan ne olur gitsen ne olur kalsan kalsan kalırsın gitsen senin gibi bir Alçak göreve gelecek 4 40 Yanıtla
  • Hayri: Akp havada bulut sen iktidar olmayı unut 33 9 Yanıtla
  • Diyarbakir: Kula tayyipnım Kula tayyipnım Kula tayyipnım Kula tayyipnım Kula tayyipnım Kula tayyipnım 9 27 Yanıtla
  • tek vatan: JITEM KURULSUN, , ASKERE POLISE VUR EMRI VERILSIN. HAINLERE KURSUN SIKILSIN 23 9 Yanıtla
  • polise ve askere can feda : hdp we chp eşittir terör 15 16 Yanıtla
  • Edgar davids: Zaten bi cenaze namazlarında görüyoruz sizi müdür bey 24 3 Yanıtla
  • smileeeee : bu şekilde konuş diye kaç ayakkabı kutusu verdilerrrr 3 22 Yanıtla
  • Vatandaş: Nerde 3310 kodlu ALİ GAFFAR OKAN. Allah nur içinde yatırsın. 16 5 Yanıtla
  • AMEDLİ HAKKIMIZ HARAM OLSUN: BU SAATTEN SONRA NE FARKEDER SEN BAŞARISIZSIN...BİR DİYARBAKIRLI OLARAK ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN.. YAPTIĞIN ZÜLÜMLERİDE UNUTMAYACAĞIZ AHİRETTE GÖRÜŞECEZ 8 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement