Bahçeli: Elçi'nin Öldürülmesi Hepimizi Üzmüştür - Son Dakika
Güncel

Bahçeli: Elçi'nin Öldürülmesi Hepimizi Üzmüştür

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin basın toplantısı sırasında katledilmesi, toplum olarak hepimizi üzmüştür" dedi.

28.11.2015 16:23  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Lideri Devlet Bahçeli Meclis Kulisi'nde, gazetecilerin, Elçi'nin hayatını kaybettiği, bir polis memurunun şehit olduğu terör saldırısına ilişkin sorularını yanıtladı.

"ÜZÜNTÜ BÜYÜKTÜR"

"Diyarbakır Baro Başkanı Merhum Tahir Elçi Bey'in basın toplantısı sırasında katledilmesi toplum olarak hepimizi üzmüştür. Onunla beraber bir polis kardeşimiz şehit olmuş, iki polis kardeşimiz de yaralanmıştır" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: " Türkiye'nin çok gergin bir ortamında, Güneydoğu Anadolu'da güvenlik unsurları ile PKK terör unsurları arasında çatışmanın devam ettiği bir süreçte, bu gerilimi artırmak amacıyla bir saldırı düşünülmüşse, bunu iktidarın çok yönlü ele alarak incelemesi ve bunun katillerinin bulunmasında yarar vardır. Üzüntü büyüktür. Şimdiki aşamada fazla derin bir bilgiye de sahip değiliz. Olayları yakından takip ediyoruz."

"OLMAYAN BİR ŞEYİN ZAFİYETİ OLMAZ"

Bahçeli, bir gazetecinin "Güvenlik zafiyeti olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Olmayan bir şeyin zafiyeti olmaz. Güneydoğu Anadolu'da güvenlik yok ki zafiyeti olsun" karşılığını verdi.


Bahçeli: Elçi\'nin Öldürülmesi Hepimizi Üzmüştür
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bahçeli: Elçi'nin Öldürülmesi Hepimizi Üzmüştür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Sabır: PKK ya terör örgütü diyemeyen adamın ölümü BAHCELİ yimi üzmüş yolsa tüm MHP lileri mi. BENİ DEĞİL. 45 29 Yanıtla
  • anti türk: allah belanı versin devlet bahçeli polis ölüyor diyeri leş 13 44 Yanıtla
  • demir: ben sadece sehit polise uzuldum 25 30 Yanıtla
  • mersin: tarih hdplilerin iki yüzlülüğüne yazacak 19 29 Yanıtla
  • DİYAR21: HELAL OLSUN BAHÇELİYE, CENAZEDE PKKYI LANETLİYECEKLERMİ BAKALIM YÜREK VARSA TABİ 18 19 Yanıtla
  • atakan: Sana oy verdıgım elım kırılsın 24 12 Yanıtla
  • Bilal: Türkün gücünü göreceksiniz 11 15 Yanıtla
  • cCc MHP cCc : ÜLKÜCÜLERİN BİR PKK LININ ÖLÜMÜNDEN ÜZÜLMÜYECEGİ AŞİKARDIR. SAYIN DEVLET BEY HEMEN YARİN MHP GENELBAŞKANLIGINI DERHAL SONLANDIRSIN. YETER ARTIK.. 4 2 Yanıtla
  • ...: yalancı herif. için için seviniyorsun aslında. 5 0 Yanıtla

Advertisement