Diyarbakır'daki Çatışmada 12 Yaşındaki Çocuk Öldü - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'daki Çatışmada 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

Diyarbakır\'daki Çatışmada 12 Yaşındaki Çocuk Öldü

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 12 yaşındaki kız çocuğu yaşamını yitirdi.

12.10.2015 17:21  Güncelleme: 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın sokağa çıkma yasağı süren merkez Sur İlçesi Hasırlı Mahallesi'nde bugün güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 12 yaşındaki kız çocuğu Helin Şen öldü.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI 3 GÜNDÜR DEVAM EDİYOR

Diyarbakır merkez Sur İlçesi'nin 7 mahallesinde 3 gündür sokağa çıkma yasağı sürüyor. Yasaklanan yerlerden Hasırlı Mahallesi'nde bu sabah bir grup PKK'lı terörist tarafından güvenlik güçlerine el yapımı bomba ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada bölgede oturan Helin Şen öldü.

VALİLİK VATANDAŞLARIN YASAĞA UYMALARINI İSTEDİ

Olayla ilgili Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın olayla soruşturmasını sürdürdüğü belirtilerek, vatandaşların kendi can güvenlikleri açısından sokağa çıkma yasağı kurallarına uymaları istendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'daki Çatışmada 12 Yaşındaki Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Ölümüne TÜRK: Tc. Devletin de yaşayıp birde hakaret ediyorsunuz Allahın cezalari 87 66 Yanıtla ugur: Dünya türkler kadar faşist bir ırk yok. Allah ıslah etsin sizleri 5 18 TC sevdalısı: Nanköööööör. 2 0
  • vanliyiz: Selo halki sokaga doktun kendi halkini halkina kirdindin.Allahin gazabi uzerine olsun. mahserde nasil hesap verecen orada milletvekili dokunulmazlığın yok. 16 89 Yanıtla
  • Dersimli: pkk kim destek veriyorsa gebertin.bdp kanla besleniyo 24 68 Yanıtla
  • fırtına poyraz x: hain hdp yazıklar olsun katilsiniz hainsiniz 29 57 Yanıtla
  • malazgirtli: Doğu güneydoğu da terorislerin bile yapmadığı igrenclikleri güvenlik güçleri yapıyor . Resmen ısrail askerleri gibi. Bu gidişle dağa giden çok olur 52 24 Yanıtla
  • bozkurt: ey ehli sünnet diyarbakir halki bu dinsiz pkk lilara artik destek vermeyin size sadece zarari var anlayin artik ne iflah olmaz kavimmişsiniz yazik size 25 45 Yanıtla
  • zaza: ankaradaki patlamayıda kesinlikle pkk yaptı. uyanın hey kürt halkı. 43 11 Yanıtla
  • TÜRKÇÜ: Hala faşist TC diyorsunuz. Akıllanmazsınız uslanmazsınız. 26 22 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Mart Ayında 63 Bin Yolcuya Hizmet Verildi
    12:32 Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda Mart Ayında 63 Bin Yolcuya Hizmet Verildi

    Şanlıurfa GAP Havalimanı'nın 2024 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistikleri açıklandı. Mart ayında iç hat yolcu trafiği 62 bin 355, dış hat yolcu trafiği ise 659 oldu. Ayrıca, Mart ayında toplamda 682 uçak iniş-kalkış yaptı ve 439 ton yük taşındı. Son üç aylık dönemde ise havalimanında 200 bin 388 yolcu, bin 862 uçak ve bin 651 ton yük trafiği gerçekleşti.

  • Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı
    12:30 Aydın'da 148 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak, şantaj ve cinsel taciz suçlarından 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.A. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyon ile saklandığı evde yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Samsun'da 36 Bin 280 Litre Sahte Bulaşık Deterjanı Ele Geçirildi
    12:28 Samsun'da 36 Bin 280 Litre Sahte Bulaşık Deterjanı Ele Geçirildi

    Samsun'un Terme ilçesinde bir iş yerinde yapılan aramada bidonlar halinde 36 bin 280 litre sahte bulaşık deterjanı bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan 1 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

  • Sivas Belediyesi 2024-2029 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    12:26 Sivas Belediyesi 2024-2029 Dönemi İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    Sivas Belediyesi'nin 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun'un yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda meclis başkanvekili, katip üyelikleri, encümen ve komisyon üyeleri belirlendi.

  • Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi
    12:25 Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Vali Çelik, başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.

  • İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    12:25 İzmir'in Seferihisar ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durum bildirilmediği belirtildi. Deprem, İzmir genelinde hissedildi. İzmir Valisi Süleyman Elban, deprem sonrası yapılan saha tarama çalışmalarının devam ettiğini ve ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.


Advertisement