Diyarbakır'da Polis Aracı Devrildi: 1 Şehit, 7'si Polis 11 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Polis Aracı Devrildi: 1 Şehit, 7'si Polis 11 Yaralı

Diyarbakır'da, seyir halindeki polis panzerinin devrilmesiyle 1 polis şehit oldu. Panzerin operasyona destek vermek için yola çıktığı tespit edildi.

04.10.2015 09:28  Güncelleme: 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinden yürütülen operasyona destek vermek amacıyla sabah saat 04.30 sıralarında takviye olarak giden özel harekat şubesine ait bir panzer devrilmesiyle 1 polis şehit oldu. Kazada 1 polis şehit düştü, 7'si polis 11 kişi yaralandı.

PANZER DEVRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce sokağa çıkma yasağının başlatıldığı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde güvenlik kuvvetleri tarafından başlatılan operasyona destek vermek amacıyla sabah saat 04.30 sıralarında takviye olarak giden özel harekat şubesine ait bir panzer, Diyarbakır-Silvan kara yolu 15. kilometresinde devrildi.

1 POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ

Kazada, panzerdeki polislerden Adem Keleş şehit oldu, 7 polis ile kamyonette bulunan 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından 11 yaralı olay yerine gönderilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Yaralı 7 polis Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kamyonette yaralanan 4 kişi de Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

MALATYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Yaralı 7 polisin Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavileri sürerken, şehit polis memuru Adem Keleş'in Malatya'nın Darende İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü. Yakınları cenazeye almak üzere Diyarbakır'a giderken, Yavuzlar Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehit polis Keles'in cenazesi, Diyarbakır'da düzenlenecek törenin ardından memleketi Malatya'ya getirilecek.

3 AY ÖNCE NİŞANLANMIŞTI

Polis memuru Adem Keleş'in 3 ay önce Sevcan İşleyen ile nişanlandığı öğrenildi. Keleş'in düğün hazırlıkları yaptığı ve kısa süre sonra dünya evine gireceği belirtildi.

Adem Keleş'in sosyal medyada bulunan kişisel hesabında paylaştığı yazılar ise yürekleri dağladı. Keleş'in profilinde paylaştığı 'Şehitler ölmez' yazısı ve 'Sabır boyun eğmek değil, mücadele etmektir' sözleri dikkat çekti.

Diyarbakır\'da Polis Aracı Devrildi: 1 Şehit, 7\'si Polis 11 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Polis Aracı Devrildi: 1 Şehit, 7'si Polis 11 Yaralı - Son Dakika


Advertisement