Diyarbakır'da PKK'lılardan Emniyete Bombalı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da PKK'lılardan Emniyete Bombalı Saldırı

Diyarbakır\'da PKK\'lılardan Emniyete Bombalı Saldırı

Diyarbakır'da PKK'lılardan emniyete bombalı saldırı Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler el yapımı patlayıcı ile saldırırken, polisin havaya ateş açmasıyla kaçtı.

27.11.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da PKK'lılardan emniyete bombalı saldırı

Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristler el yapımı patlayıcı ile saldırırken, polisin havaya ateş açmasıyla kaçtı. Kentin bazı sokaklarında yolları kapatan göstericiler de polisle molotof, havai fişeklerle attı. Polis, saldırganları gaz bombası ve tazyikli su ile dağıttı.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'nde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yüzleri maske ile kapalı PKK'lılar tarafından el yapımı patlayıcı ile saldırıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, polis havaya ateş açmasıyla saldırganlar ara sokaklara kaçtı. Polis saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. Koşuyolu Semti'nin Kaynartepe Mahallesi'nde karayoluna çıkan bir grup da seyir halindeki araçları durdurarak sürücülerin anahtarlarını gasp etti. Araçlarla yolu trafiğe kapatan PKK'lılara polis gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Saldırganlar da polise molotof ve havai fişekler attı. Olaylar sırasında yer yer silah sesleri de duyuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da PKK'lılardan Emniyete Bombalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement