Diyarbakır'da Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Eğitim

Diyarbakır'da Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Diyarbakır\'da Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Diyarbakır'da FATİH Projesi kapsamında, Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesinde 120 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi.

23.05.2015 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da FATİH Projesi kapsamında, projenin uygulandığı okullardan biri olan Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesinde 120 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtımı gerçekleştirildi.

Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi konferans salonunda düzenlenen törene Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hürata, İl Müdür Yardımcısı Metin Direk, okul müdürü ve öğretmenleri, öğrenciler ve velileri katıldı. Program 81 ilde eş zamanlı yapılan tablet dağıtım törenlerine Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı da telekonferans yöntemiyle katıldı.

Diyarbakır'da 95 okulda uygulanan FATİH Projesi kapsamında 2014 yılı ve öncesinden bu yana 95 okula 2 bin 665 akıllı tahta 17 bin 874 adet tablet bilgisayar dağıtımı yapıldı. Diyarbakır'da 12 bin 87 öğrenci ve 290 öğretmen için tablet ihtiyacı bildirildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Diyarbakır'da Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ayşe çetinkaya: Diyarbakır Yoksul bir ilçemizdir Bence gösterilen rakamdan daha fazla ihtiyaç sahipleri var 0 0 Yanıtla

Advertisement