Bakan Eker, Kürtçe Mevlid-i Şerif Okudu - Son Dakika
Yerel

Bakan Eker, Kürtçe Mevlid-i Şerif Okudu

Bakan Eker, Kürtçe Mevlid-i Şerif Okudu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Kültür ve Karpuz Festivali kapsamında Atatürk Stadında düzenlenen etkinlikte, Kürtçe Mevlid-i Şerif okudu.

25.09.2014 23:04  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Kültür ve Karpuz Festivali" kapsamında Atatürk Stadı'nda düzenlenen etkinlikte, Kürtçe Mevlid-i Şerif okudu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Diyarbakır Valiliği tarafından düzenlenen "Kültür ve Karpuz Festivali" kapsamında Atatürk Stadı'nda etkinlik düzenlendi. Etkinliğe, Bakan Eker, Vali Hüseyin Aksoy, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Süleyman Hamzaoğulları ve Oya Eronat, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte, Karpuz Ağırlık Yarışması'nın ödül törenin ardından, sanatçı Rojin, Türkçe ve Kürtçe seslendirdiği parçalarla konser verdi. Konserin ardından sahneye çıkan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, "kardeşlik ve barış" temalı gösteri sundu. Topluluk, vatandaşlar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Daha sonra sahneye çıkan Bakan Eker, semazenler eşliğinde Kürtçe Mevlid-i Şerif okudu. Bakan Eker'i izleyiciler uzun süre ayakta alkışladı.

Etkinlik, Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın, sahneye çıkıp tebrikleri kabul etmesinin ardından sona erdi.

Etkinliği Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Erdoğan'ın annesi Süheyla ve babası Nazım Erdoğan da izledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bakan Eker, Kürtçe Mevlid-i Şerif Okudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement