Diyarbakır'da Alt Yapıdan A Takımına Çıkan Kimse Yok - Son Dakika
Spor

Diyarbakır'da Alt Yapıdan A Takımına Çıkan Kimse Yok

Diyarbakır\'da Alt Yapıdan A Takımına Çıkan Kimse Yok

Diyarbakır'da her nedense alt yapılardan A takımlarına çıkıp forma giyen ve faydalı olan kimsenin olmaması kentteki sporseverleri üzüyor.

27.05.2015 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 2.lig kırmızı grubunda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Yeni Diyarbakırspor takımlarının alt yapı takımlarından her ne hikmetse A takımına terfi edenlerin olmaması, bu konuyu deneyimsizliği ve bilmezliği işaret ediyor.

Alt yapı takımlarının maçlarını takip eden futbolseverler, "Bizler Diyarbakırlıyız ve kentimizde alt yapısı bulunan takımlarının başarılı olmasını isteriz, ama ne yazık ki işler istenildiği yürümüyor. Kadrolarında birçok yaş kategorisinde futbolcuları bulunan kulüpler, gençlerini servislerle idman sahaların götürüp getiriyorlar. Birçoğu deneyimsiz, tutucu antrenörlerin verdiği idmanların kifayetsizliği kendini gösteriyor. Akademi liginde oynayan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un U19 takımı Çukurova gurubunda şampiyon olabilir. Ya diğerleri şampiyon olsa ne olur ki. Yeni Diyarbakırspor'da öyle. Önemli olan bu ligler değil A takımına futbolcu yerleştirip oynattırmak ve A takımın bütçesine katkıda bulunmak" dediler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır'da Alt Yapıdan A Takımına Çıkan Kimse Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ES: SON DAKİKAYI HAZIRLAYANLARIN DİYARBAKIR AŞKI NE ACABA 0 0 Yanıtla

Advertisement