Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Hazırlıkları Sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Hazırlıkları Sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

12.08.2012 11:03  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kocaeli Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken transfer çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.

Transfer çalışmaları kapsamında en son Ünyespor'dan kaleci Burak Onur'u renklerine bağlayan Sarı-kırmızılı kulüp yeni arayışlarını ise forvet oyuncularına yönlendirdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Şeyda Arslantaş, teknik direktör Turhan Özyazanlar nezaretinde Kocaeli Kartepe'de idmanlarının devam ettiğini hatırlatarak, "Forvet hattına iyi bir golcü arayışı başlattık. Bugüne kadar 15 futbolcu ile anlaşma sağladık. Dış transferde, Keçiörengücü'nden Zeki Gündoğdu, Kırıkhanspor'dan Ercüment Balıkçı, Eyyüpspor'dan Hüsnü Zeybekoğlu, Yeni Malatyaspor'dan Samet Yeniceli, Ümraniyespor'dan İbrahim Keleş, Ünyespor'dan Kaleci Burak Onur, Sivas 4 Eylül Belediyespor'dan Kaleci Selçuk Aslan ile Caner Çolak'ı kadromuza dahil ettik. İç transferde ise Erhan Eren, Emrah Çalışlar, Hakan Akman, Semih Sargın, Kamil İçer, Yusuf Yağmur ve Sercan Özden'i kadromuza kattık" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement