Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan DTSO'ya Ziyaret‏ - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan DTSO'ya Ziyaret‏

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor\'dan DTSO\'ya Ziyaret‏

Geçen sezon Playoff'a yükselme başarısı gösteren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yöneticileri DTSO'yu ziyaret etti.

08.07.2014 23:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sezon Playoff'a yükselme başarısı gösteren Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor Kulübü Yöneticileri Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Göreve yeni seçilen Yönetim Kurulu Eş başkanları İhsan Avcı, Amine Demir, Genel Sekreter Metin Aslanboğan ve Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Demir tarafından gerçekleştirilen ziyarette, DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Meclis Başkanı Celalettin Birtane ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mesut Altın hazır bulundu. Geçen sezondan çok güçlü bir kadroyu devraldıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı İhsan Avcı amaçlarının, mevcut kadroyu güçlendirerek hem sportif başarı elde etmek, hem de spor bilincini çekirdekten oluşturarak, sporun kaynaştırıcı, sosyal duyarlığı arttırıcı rolünü öne çıkartmak olduğunu belirtti.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ise konuşmasında yeni yönetime başarı dileklerinde bulunarak, önümüzdeki sezon Diyarbakır'ı temsil edecek olan Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün yeni başarılara imza atacağına yürekten inandıklarını belirtti. Büyükşehir belediyesinin kentin tanıtımı için yapmış oldukları çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Sayar;"Kentin kalkınması için sosyal, ekonomik, kültürel birçok etken önem teşkil ediyor. Bunların yanında güçlü ve başarılı bir spor kulübümüzün ulusal liglerde mücadele etmesi ve başarılı olması, kentin kalkınmasına ve tanıtımına artıdeğer katacaktır" dedi. Hem bireysel hem de kurum olarak spora olan ilgilerini dile getiren Sayar şunları söyledi;

"Hem sivil toplum kuruluşu kimliğimizle hem de bu kentin önemli bir dinamiği olarak, kulübümüzün başarısı için elimizden gelen maddi ve manevi bütün desteği sağlamaya hazırız. Nüfusu 1,5 milyon olan şehrimizin süper ligde temsil edilmemesi üzüntü verici. Özellikle köklü Diyarbakırspor geleneğinden gelen ve futbola olan ilgisiyle bilinen halkımızın, en kısa zamanda şehrimizi süper ligde temsil edilecek bir takıma kavuşması en büyük temennimizdir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan DTSO'ya Ziyaret‏ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement