Diyarbakır Bölge Kulüpleri Demirören'e Sorunlarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Bölge Kulüpleri Demirören'e Sorunlarını Anlattı

Diyarbakır Bölge Kulüpleri Demirören\'e Sorunlarını Anlattı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden kulüplerin başkan ve temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret etti, sorunlarını anlattı.

27.05.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden kulüplerin başkan ve temsilcileri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret etti, sorunlarını anlattı.

Yeni Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Cizrespor, Dersimspor, 12 Bingölspor, Batman Petrolspor'un başkan ve yöneticilerinden oluşan heyet, Yıldırım Demirören'lebir araya geldi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Başkanı İhsan Avcı, görüşmede mevcut lig oluşumunun bölgedeki takım sayısının azalmasına sebep olduğu için statüsünün yeniden değerlendirilmesini istediklerini anlatırken şöyle dedi:

"Bölge takımlarının deplasmanda karşılaştığı ırkçılık saldırıları konusunda federasyonun net bir tavır sergilemesini ve hakem atama biçiminin gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdik. Mesela Yeni Diyarbakırspor- Denizli Büyükşehir Belediyespor maçına İzmir'den hakem atanmasının yanlış olduğunu söyledik. Bundan sonra ortak kararlar alacağımızı dile getirdik. Görüşmeden kazançlı çıktığımızı düşünüyorum."

"HAKEMİN KLASMANI DÜŞÜRÜLDÜ"

Başkan Avcı, gündeme getirdikleri olaylı Yeni Diyarbakırspor-Denizli Büyükşehir Belediyespor maçının hakemi Hüseyin Sabancı konusunda da, "Toplantıda bize bu konuyu ele alındığı, klasmanın düşürülüğü cevabı verildi. Sayın Demirören de sık sık not aldı, bundan böyle kimsenin bölge takımlarına karşı ırkçı saldırılarda bulunamayacağını, bu konuda gerekenin yapılacağını söyledi" dedi.

"DEMİRÖREN DİYARBAKIR'A GELECEK"

Görüşmede katılan Yeni Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Saffet Azbay'da şunları söyledi:

"Olumlu bir toplantı oldu. Bölge kulüpleriyle batı kulüpleri arasındaki gelir farkının giderilmesi için çalışacaklarını ifade ettiler. Tesisleşme projemizi destekleyeceklerini söylediler. Sayın Demirören, seçimlerden sonra Diyarbakır'a gelerek bölge kulüpleri ile görüşecek. Gelecek için bu tür hataların tekrarlanmayacağı konusu bizi fazlasıyla umutlandırdı." - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Bölge Kulüpleri Demirören'e Sorunlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement