Diyar'da Yeni Transferler Fayda Vermedi - Son Dakika
Spor

Diyar'da Yeni Transferler Fayda Vermedi

Diyar\'da Yeni Transferler Fayda Vermedi

Yeni Diyarbakırspor'un Sancak Tepe Belediyespor'u 2 – 0 mağlup olması kentte büyük üzüntü meydana getirdi.

26.01.2015 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, ligin 2. Yarısına iyi başlamak başarılı sonuçlar alabilmek için birçok futbolcusunu serbest bırakırken, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye çalıştı. İyi bir kamp dönemi geçiren Yeni Diyarbakırspor'da ilk hafta alınan şok yenilgi moralleri alt üst etti.

Sahasında cezalı olduğu için taraftarsız oynadığı Sancak Tepe Belediyespor karşılaşmasında rakibi karşısında zor durumlara düşen ve yaptığı 6 transferi de sahaya süren Yeşil – Kırmızılı takım rakibine karşı istenileni veremezken 27 puanda kaldı.

Diyarbakırsporlu bir gurup taraftar adına konuşan Mehmet Aydın isimli taraftar, "Hiç bir maçına kaçırmadığımız Yeni Diyarbakırspor bizleri hayal kırıklığına uğrattı dersek yerinde olur. Çünkü yapılan yeni transferler Sancaktepe Belediyespor takımının önünde aciz kaldı ve sahadan 2 – 0 yenik ayrıldı. Üzüntümüz sonsuzdur. Takımı dağıtmakla, yeni transfer yapmakla bu iş yürümedi. Önemli olan onlara galibiyet ruhunu aşılamak. Bu rakipleri de yenemeyeceksen kimleri yeneceksin. Lafla bu işler olmaz önemli olan sahada alınacak olan başarılı sonuçtur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyar'da Yeni Transferler Fayda Vermedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement