Dişli, İftar Sonrası Kahvehane Ziyareti Yaptı - Son Dakika
Yerel

Dişli, İftar Sonrası Kahvehane Ziyareti Yaptı

Dişli, İftar Sonrası Kahvehane Ziyareti Yaptı

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, iftar sonrası AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Metin Kurtuluş’la birlikte Mithatpaşa Mahallesi’ndeki bir kahvehaneyi ziyaret etti.

08.07.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, iftar sonrası AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Metin Kurtuluş'la birlikte Mithatpaşa Mahallesi'ndeki bir kahvehaneyi ziyaret etti.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, iftar sonrası Mithatpaşa'da bir kahvehaneyi ziyaret ederek çay sohbeti yaptı. Kahvehane sohbetlerinin her zaman sıcak bir havada olduğunu kaydeden Başkan Dişli, "Kahvehaneler dostlukların pekiştiği, çay sohbetlerinin paylaşıldığı en samimi mekanlardır. Burada sizinle hem çayınızı hem sohbetini paylaşıyor olmak bana büyük mutluluk verdi" dedi.

Kahvehane sohbetinde vatandaşların talep ve sorunlarını da dinleyen Başkan Dişli, "Bizi bu göreve sizler layık gördünüz bizde sizin için en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Kapılarımız tüm vatandaşlarımıza açıktır istediğiniz zaman arayabilirsiniz."dedi. Başkan Dişli, kahve sohbeti sırasında kaymak satan çocuğun kaymaklarından satın alarak kahvede oturanlara ikram etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dişli, İftar Sonrası Kahvehane Ziyareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement