Dışkı Yemedirmek İşkence Değildir Diyen Profesöre Dışkı İkram Edildi - Son Dakika
Güncel

Dışkı Yemedirmek İşkence Değildir Diyen Profesöre Dışkı İkram Edildi

Dışkı Yemedirmek İşkence Değildir Diyen Profesöre Dışkı İkram Edildi

Prof. Dr. Celal Şengör'ün "Dışkı yedirmek işkence değildir." sözlerini İTÜ Fikir Kulüpleri Federasyonu, Şengör'ün kapısının önüne dışkı dolu kaplar koyarak protesto etti.

24.11.2015 19:18  Güncelleme: 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

" Kenan Evren'in yaptığı her şeyi istisnasız onaylıyorum, insanlara dışkı yedirmek işkence değil. Ben bal gibi yerim" diyen Prof.Dr. Celal Şengör'e ders verdiği İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi)'de dışkı ikram edildi.

İTÜ Fikir Kulüpleri Federasyonu yaptığı eylemde Şengör'ün dolabına ve kapısının önüne kap içinde dışkı bıraktı. Paylaştığı fotoğraflara "Celal Şengör'e hediyemizdir. Belirttiği gibi içindekini bal gibi yemesini rica ediyoruz" notunu düşen FKF, dışkı dolu o kapları da paylaştı.

İşte o fotoğraflar:

FKF, aynı röportajda Deniz Gezmiş'e "eşkiya" diyen Şengör'ün ders verdiği binaya da "Denizler iktidara Celaller lağıma" yazılı pankart astı.


Şengör'ün okuldan uzaklaştırılması için imza kampanyası başlatılırken okulda da Şengör'ü hedef alan bildiri dağıtıldı:

ŞENGÖR NE DEMİŞTİ

Prof. Dr. Celal Şengör, Radikal'den Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda şunları söylemişti:

Siz Kenan Evren'in cenazesine çelenk gönderdiğiniz için de…

Evet, bizzat gidemediğim için... Çünkü vefatını havada öğrendim. Strasbourg'a uçuyordum. Hostes geldi "Bir şey soracağım" dedim, "Kenan Paşa ağırlaşmış gece" dedim. "Haber var mı?" deyince kız böyle baktı, "Vefat etti efendim" dedi. "Yapma yahu" dedim. "Yani şunu havaalanında öğreneydim, gitmezdim toplantıya, Ankara'ya, cenazesine giderdim" dedim.

O kadar…

A, tabii tabii… Komutanın cenazesine giderdim. Ve Strasbourg'a iner inmez eşimi aradım.

Hocam bu şu anlama geliyor mu: Kenan Evren'in 12 Eylül döneminde yaptığı her şeyi onaylıyorum.

Her şeyi tasvip ediyorum! Evet, istisnasız.

Şaka yapıyorsunuz.

Hayır, efendim.

Evet ama…

Her yaptığını onaylıyorum kardeşim. Ben çünkü 12 Eylül sürecini yaşadım.

Hocam Diyarbakır'da, Mamak'ta cezaevlerinde yapılan…

Her şeyi! Bak kardeşim! İhtilal ne demektir biliyor musun sen? Devrim ne demektir? Darbe? Zorla bir işi yapmak demektir! Kusura bakmasın kimse. Eğer ondan önce günde 20 kişi öldürülüyorsa İstanbul'da, ülkenin başbakanıyla ana muhalefet başkanı bir cenazede bir araya gelip birbirleriyle konuşmamak için sırt sırta dönüyorlarsa, bunu gazeteciler tespit edip gazetelere yazıyor ve bu heriflerin de kılı kıpırdamıyorsa, okula giden çocuklar her okula gittiklerinde kapıda okullarını bekleyen jandarma görüyorlarsa, aman bir şey olmasın diye... Okuldan çocukları gelen anneler, "Aman bugün de canlı geldi, çok şükür yarabbim" diyorlarsa, her yapılan haktır kardeşim. Hiç! Yani ben bu memlekette, Deniz Gezmiş gibi bir eşkıyaya kahraman denildiğini gördüm! Yuh be! Yani ama ben normal bir devlet ve toplum düzeninden bakıyorum. İnsanların adam gibi işlerine gittikleri, öldürülecek korkusuyla yaşamadıkları, düşündüklerini rahatça söyleyebildikleri.

Evet ama bu gene de insanların, efendim tırnaklarını çekmek…

Yahu! Kardeşim…

İnsanlara dışkısını yedirmek gibi..

Hayır, hayır bir dakika. Bir kere dışkısını yedirmek işkence değil.

Nasıl değil?

Ben bal gibi yerim. Niye biliyor musun?

Yapmayın hocam.

Ben bunların yendiğini gördüm. Bir gün San Diego Hayvanat Bahçesi'nde goriller birbirlerine dışkılarını ikram ediyorlardı. Onlar da bizim gibi primatlar. Gayet güzel, hiçbir şey de olmaz. Meselâ jeolojinin kurucularından olan William Buckland'ın hayvanlar âlemindeki her şeyi tatmak gibi bir merakı vardı: Dışkı ve sidikler dâhil. Bu bilgisi sayesinde Napoli'de San Gennaro'nun kanı zannedilerek kutsal bir mucizenin olduğu sanılan bir yerde akan şeyin kan değil, yarasa sidiği olduğunu teşhis ederek, kutsal mucizenin de palavra olduğunu ispat etmişti! Yani dışkı pis bir şey değil ki. Sen sidiğini içmez misin?

Kaynak: Oda TV

Son Dakika Güncel Dışkı Yemedirmek İşkence Değildir Diyen Profesöre Dışkı İkram Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • 7606: Zırtıo 24 1 Yanıtla
  • HER İHTIMALE KARŞI: Çok pis kokuyor bu adam 7 0 Yanıtla
  • amed serhildan: Çok doğru bir eylem. Yaoanlari tebrik ediyirom. Böyke zihni bozuk bir insanin o okulda ders vernesi çok anormal. Derhal uzaklaştirilmasi için herkes elini taşin altina koymali. 6 0 Yanıtla
  • tanyali: hayvanları ve insanları karıştırıyor, kendini hayvanlar aleminde görüyor. 6 0 Yanıtla
  • õzlem : Hak etmiş az bile daha çok getirselerdi 6 0 Yanıtla
  • ...: Kuru kuru yemesin idrarda icsin ...igrenc 6 0 Yanıtla
  • zortibey: Ihtiyac varsa kargoyla gönderelim 5 0 Yanıtla
  • İDRİS: Böyle adamlara hala prof hoca deyip itibar ediliyor, dersler verdiriliyor. Vah vah ne yazik 5 0 Yanıtla
  • Alen: Okurken midem bulandı. 5 0 Yanıtla
  • Bal arisi: Profesörlüğün yarin dibine batsin MAL Gel yetmezse ben sana üretirim BAL (!) Ancak kusura bakma bendeki balin tadi değişmiş karar senin... 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Muş Valisi Avni Çakır Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi
    19:44 Muş Valisi Avni Çakır Başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Düzenlendi

    Muş Valisi Avni Çakır başkanlığında yapılan 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kamu yatırımlarının gerçekleştirilmesi ve koordinasyonun önemi vurgulandı. Muş'ta 2024 yılında planlanan 172 projenin durumu açıklandı. Toplantıda, işlerin hızlı bir şekilde ilerlemesi ve tüm yatırımların vatandaşın hizmetine sunulması için uyum içinde çalışılacağı belirtildi.

  • Burdur Yeşilova'da çıkan yangın söndürüldü
    19:43 Burdur Yeşilova'da çıkan yangın söndürüldü

    Yeşilova ilçesindeki otluk ve kavaklık alanda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangın sonucunda yaklaşık 40 dönümlük arazideki ağaçlar zarar gördü.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • İzmir Buca'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
    19:39 İzmir Buca'da Otomobil Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

    İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Y.B. (18) idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Kazada, araçta bulunan Batuhan Kahraman hayatını kaybederken, sürücü ve araçtaki P.A.G. ağır yaralandı. Yaralılardan P.A.G'nin hayati tehlikesi bulunuyor.

  • Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri düzenlendi
    19:38 Trabzon'un Akçaabat ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri düzenlendi

    Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında ilçe merkezinde yürüyüş yapıldı ve Atatürk Parkı'nda halı sergisi açıldı. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turizmin ilçenin geleceği olduğunu belirtti.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.


Advertisement