DİSK Genel Başkanı Kani Beko CHP'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

DİSK Genel Başkanı Kani Beko CHP'yi Ziyaret Etti

DİSK Genel Başkanı Kani Beko CHP\'yi Ziyaret Etti

Disk Genel Başkanı Kani Beko ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Mayıs kutlama hazırlıklarıyla ilgili olarak da Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

19.04.2014 12:01  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Disk Genel Başkanı Kani Beko ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Mayıs kutlama hazırlıklarıyla ilgili olarak da Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi. Kutlamaların Taksim'de yapılabilmesiyle ilgili olarak AİHM kararına dikkat çekilen görüşmede, Kılıçdaroğlu, işçilerin ve halkın 1 Mayıs'ı ulusal ve uluslararası yasalar çerçevesinde özgürce kutlama hakkına sahip olduklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu ile DİSK Genel Başkanı Beko ve DİSK yönetim kurulu üyeleri arasındaki görüşmeye, CHP genel başkan yardımcıları Yakup Akkaya, Gökhan Günaydın ve DİSK eski genel başkanı CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ile CHP milletvekilleri Musa Çam ve İzzet Çetin'de katıldı.

ANKARA (DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DİSK Genel Başkanı Kani Beko CHP'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

  • Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı
    20:27 Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Osmanlı sembolü Süleyman Han Camii, restore edildikten sonra yeniden ibadete açıldı. 2 bin 700 yıllık Van Kalesi, hala görkemiyle ayakta duruyor ve cami bu tarihi yapıyı tamamlıyor. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, şehrin imar ve inşa edilmesi için yapılan çalışmaların vatandaşların huzuru ve refahı için olduğunu belirtti ve Van'ın kültür ve turizmine büyük değer katacak olan bu restorasyonların devam edeceğini söyledi.


Advertisement