Dışişleri Bakanlığı: "Afganistan'daki Alçakça Saldırıyı Kınıyoruz" - Son Dakika
Politika

Dışişleri Bakanlığı: "Afganistan'daki Alçakça Saldırıyı Kınıyoruz"

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan’ın başkenti Kabil’de Türk konvoyuna gerçekleştirilen bombalı saldırının alçakça olduğunu belirterek, "Saldırıyı kınıyoruz" açıklamasını yaptı.

26.02.2015 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'ın başkenti Kabil'de Türk konvoyuna gerçekleştirilen bombalı saldırının alçakça olduğunu belirterek, "Saldırıyı kınıyoruz" açıklamasını yaptı.

Dışişleri Bakanlığı tarafından Afganistan'daki saldırıya ilişkin bir açıklama yapıldı. Saldırının kınandığı açıklamada, "Bu sabah Kabil Büyükelçiliğimize ait iki resmi aracın geçtikleri güzergahta bomba yüklü bir aracın patlaması sonucunda Afganistan'daki NATO Kıdemli Sivil Temsilcisi Büyükelçi İsmail Aramaz'ın güvenliğinden sorumlu bir piyade uzman çavuşumuz şehit olmuş, bir piyade uzman çavuşumuz ise yaralanmıştır. Yaralı uzman çavuş NATO'ya ait bir helikopterle tedavi için Bagram Üssü'ne nakledilmiştir. Bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şehidimize Allah'tan rahmet, aile efradına ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralı uzman çavuşumuzun en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Afgan makamlarının saldırı sonrasında gösterdikleri ilgi ve dayanışmayı takdirle karşılıyor, saldırının sorumlularının bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılmalarını bekliyoruz" denildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dışişleri Bakanlığı: 'Afganistan'daki Alçakça Saldırıyı Kınıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement