Dış Ticaret Seminerleri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Dış Ticaret Seminerleri Sona Erdi

Ekonomi Bakanlığı ile BAİB işbirliği ile Fethiye'de başlayan Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri, Burdur ve Isparta'nın ardından Antalya'da da gerçekleşti.

14.11.2014 13:56  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanlığı ile Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) işbirliği ile Muğla'nın Fethiye ilçesinde başlayan Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri, Burdur ve Isparta'nın ardından Antalya'da da gerçekleşti.Antalya programı ile sona eren seminerlere Fethiye'de 22, Burdur'da 18, Isparta'da 20, Antalya'da da 36 firma olmak üzere toplamda 96 firmanın yöneticisi ve ihracat uzmanı katıldı.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı seminerlerin oldukça verimli geçtiğini, uzmanların katılımcılara ihracatta sağlanan devlet yardımları, yurt dışı fuar destekleri, Türk ürünlerinin markalaşması ve marka imajının yerleştirilmesi, TURQUALİTY desteği, pazara giriş desteği, pazara giriş engelleri ve çözüm yolları, Türk Eximbank ihracat kredi sigorta ve garanti programları hakkında bilgiler verdiği belirtti.

Seminerleri Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme Uzmanı Deniz Koray Tuncel, Ekonomi Bakanlığı Anlaşmalar Genel Müdürlüğü Dış Ticaret Uzman Yardımcısı Dilan Can, Türk Eximbank Müdür Yardımcısı Erkan Oğuz ve Türk Eximbank Uzman Yardımcısı Pınar Erenler'in verdiğini kaydeden Satıcı, Ekonomi Bakanlığı ve BAİB işbirliği ile gerçekleşen seminerlere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın da destek verdiğini ifade etti.

Satıcı, dört gün süren ve toplam 96 ihracatçı firma temsilcisinin katıldığı seminerlerin bölge ihracatına katkı sağlamasının beklendiğini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dış Ticaret Seminerleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement