Diriliş'in Kurdoğlu'su Sakallarını Kesti - Son Dakika
Magazin

Diriliş'in Kurdoğlu'su Sakallarını Kesti

Diriliş\'in Kurdoğlu\'su Sakallarını Kesti

'Diriliş Ertuğrul' dizisinde Kurdoğlu karakterini canlandıran Hakan Vanlı, diziden sonra sakallarını kesince hayranları tanımakta zorlandı.

01.06.2015 16:46  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diriliş Ertuğrul dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde diziden ayrılan oyuncu Hakan Vanlı, havaalanında tatile giderken yeni imajı ile görüntülendi.

"TATİLE ÇIKIYORUM"

Dizideki ölüm sahnesi yayınlanır yayınlanmaz, sakallardan çok bunaldığı için hemen kestiğini belirten Ha kan Vanlı, "Yorucu ve keyifli bir sezondu. Bir süre dinlenmek için tatile çıkıyorum, sonrasında yeni projeler ile görüşmek için İstanbul'a döneceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

HAYRANLARI TANIMAKTA ZORLUK ÇEKTİ

Hayranlarının yeni imajından dolayı ilk etapta tanımakta zorluk çektiği oyuncu, yanına gelen hayranları ile dakikalarca fotoğraf çektirdi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Diriliş'in Kurdoğlu'su Sakallarını Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • maho: Kurdoglunun iktidar icin her yolu mubah gormesi bana chp nin mudur kilictaroglunu hatirlatti onun sonuda ayni olacak 35 12 Yanıtla
  • maho: Kurdoglu dizide senin fitne ve yalanlarini gordukce aklima hep chp ve muduru keMal geliyordu.8 haziranda senin gibi mudurde gidiyor insaAllah. 28 10 Yanıtla
  • Mimar: Adam 4 yil bu rol icin sakal uzatip beklemistir herhalde 19 2 Yanıtla
  • KISAVEÖZ: Artislik yapiyorlar bu sahtekar artistler 0 6 Yanıtla
  • .: guzel dizi 4 2 Yanıtla

Advertisement