Diriliş Ertuğrul Dizisi, Finali 2017'de Beyazperdede Yapacak - Son Dakika
Medya

Diriliş Ertuğrul Dizisi, Finali 2017'de Beyazperdede Yapacak

Yayınlandığı günden bu yana en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başaran 'Diriliş Ertuğrul', finalini 2017 yılında beyazperdede yapacak.

03.03.2015 11:44  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT'nin reyting rekortmeni yapımı Diriliş Ertuğrul'un baş rol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin final bölümünün 2017'de ve sinema olarak yapılacağını açıkladı.

SEZON FİNALİ 17 HAZİRAN

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un baş rol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin sezon finaline dair açıklamalarda bulundu. Habertürk'ten Mustafa Doğan'a konuşan Düzyatan, dizinin 17 Haziran'da sezon finali yapacağını belirtip hayranlarına bir de müjde verdi.

"FİNAL 2017'DE BEYAZPERDEDE"

Diriliş Ertuğrul'un sinemalarda yer alacağını ifade eden başarılı oyuncu, "Ertuğrul'u sinemada da izleyeceksiniz. Dizimiz üç sezon olarak planlandı. Finali 2017'de beyazperdede olacak" dedi.

Diriliş Ertuğrul Dizisi, Finali 2017\'de Beyazperdede Yapacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Diriliş Ertuğrul Dizisi, Finali 2017'de Beyazperdede Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • ENGİN A. DÜZYATAN: BEYLER! BÜTÇESİYLE KONUSUYLA VE GÜNDEMİ YAKALAYAN TARİHİ GERÇEKLİĞİYLE TOPLUMUN BİZDEN BEKLEDİĞİ BAŞARILI BİR YAPIMDIR ''DİRİLİŞ''. 39 3 Yanıtla
  • yusuf kvp: salaksınız akpliler varya hepiniz salaksınız bıktık lan sizden cahilliklerinizden yeter be koyun makarnacı sürüleri gidin lan ülkemizden 13 yıl önce yoktunuz 13 yıl sonra türediniz bu akpli salakları istemiyoruz 6 36 Yanıtla yusuf kvp: salaklar sürüsü toplandı utanmadan türk ismini ağızlarına alıyorlar oğulum cahillikleriniz çevreye zarar vermeye başladı sizin gibi türk görünüp türk düşmanlarını temizleyecez bu ülkeden korkup sa sola saldırmanızdan belli az kaldı türk düşmanlarını ermenistana gönderecez 0 0
  • EMRE: DÜNYADA BİZDEN BAŞKA BİR MİLLET YOKTUR Kİ GEÇMİŞİNİ KÖTÜLESİN GEÇMİŞİYLE UTANSIN GEÇMİŞİNE SÖVSÜN BAZILARI TÜRK OLDUĞUNU SANIYOR (CHP MHP) TÜRK GEÇMİŞİNİ KABUL ETMİYOR 24 7 Yanıtla skoln: bajksuna hele sizde cumhuriyeti kötülüyorsunuz bikere o dediğin kabul etmeyen yok herkes ediyor sizi iyi kandıırıyorlr:) neymiş atatürk dili değişdirmiş her kurulan türk dili farklı idi selçukluların gök türklerin osmanlılartın yeni kurulan her türk devleti kendine göre dil oluşdurup kullandı siz daha cajilliğinize devamra 2 17 komserin: boş konuşma bazıları türklüğü kabul etmiyor. kimse sövemez osmanlıyada diğerlerinede cumhuriyetede, hepsindede yanlış insanlar var osmanlıda en az 10 padişah var işe yaramaz. karı ağzına bakan paşa ağzına bakan yada ağaların ağzına bakan. 0 0
  • raskoln: şimdi salak olan akpliler gelir cumhuriyeti kötüler 2 27 Yanıtla OĞUZ: İLK ÖNCE ADAM GİBİ BİR TÜRK İSMİ KENDİNE BUL, ONDAN SONRA AK PARTİLİLERE DİL UZAT, SALAK SEN CEDDİNİ BİLMİYORSUN BURADAN AHKAM KESİYORSUN . 25 4 raskoln: oğuz çok salaksın karşımda olsan tir tir tirtlersin salağım benim bu isim vadiden aldığım isim salak oğuz sen cahilliğinle baya salak oldun haydi bakem kaybol burdan cahil akpli oğuz 0 0
  • veysel: Guzel dizi anlamaniz icin cok iyi bakin o tarih olmasa biz olmayiz cumhuriyet olmaz gecmisini inkar eden gelecege bakamaz hebsinden Allah razi olsun 25 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • CHP, TRT'nin muhalefet partilerine uyguladığı karartmayı Anayasa Mahkemesine taşıdı
    14:34 CHP, TRT'nin muhalefet partilerine uyguladığı karartmayı Anayasa Mahkemesine taşıdı

    CHP Seçim ve Parti Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci Binici, TRT'nin muhalefete uyguladığı karartmayı Anayasa Mahkemesine taşıdıklarını açıkladı. Binici, kamu kurumları eliyle muhalefetin karartıldığını belirterek, muhalif kanalların haksız yaptırımlara maruz kalırken, suç işleyen TRT'ye dokunulmazlık sağlandığını ifade etti.

  • RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı
    18:59 RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı

    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum'un ücretsiz izin aldığını açıkladı. Şahin, Şengül Kurum'un etik ve ilkeli bir duruş sergileyerek eşinin yanında olmasında hiçbir mahsur olmadığını belirtti ve yalan yanlış algılarla kurumu ve çalışanlarını yıpratmaya izin vermeyeceklerini vurguladı.

  • Haber Sen: TRT, kamu hizmeti yerine iktidarın yayın kanalı olmaya devam ediyor
    18:41 Haber Sen: TRT, kamu hizmeti yerine iktidarın yayın kanalı olmaya devam ediyor

    KESK'e bağlı Basın Yayın ve Posta Emekçileri Sendikası (Haber Sen), İzmir TRT İl Müdürlüğü önünde “Son 20 yılda ki bütün seçimlerde olduğu gibi TRT bizi yine yanıltmadı. Kamu hizmeti yayıncılığı yapması gereken, halktan alınan vergilerle finanse edilen kurum halktan uzaklaştı ve iktidarın yayın kanalı olma görevini yine devam ettiriyor” açıklamasını yaptı.

  • TGC'den yerel seçimler öncesi açıklama: Gazetecilere engel olunmamalı, internet kesintisi önlenmeli
    11:12 TGC'den yerel seçimler öncesi açıklama: Gazetecilere engel olunmamalı, internet kesintisi önlenmeli

    Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), yerel seçimler öncesi yaptığı açıklamada, seçimlerin demokrasi şenliği ortamında geçmesinin önemine dikkat çekti. Açıklamada, gazetecilerin seçim sonuçlarını şeffaf bir şekilde aktarabilmeleri ve sözlü, fiziksel engellemeyle karşılaşmamaları gerektiği vurgulandı. Ayrıca, internet kesintisi için önlem alınması ve gazetecilerin çalışma güvenliklerinin sağlanması gerektiği belirtildi.

  • Artvin'de gazetecinin hayatını kaybettiği kaza kamerada
    00:20 Artvin'de gazetecinin hayatını kaybettiği kaza kamerada

    Artvin'de meydana gelen kazada araçta bulunan 2 gazeteciden biri hayatını kaybetti. Kaza, Merkeze bağlı Oruçlu Köyü'nde saat 18.00 sularında meydana geldi. Gazeteci Fatih Tüysüz'ün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç kayalara çarptı. Kazada yaralanan gazeteci Tolga Gül ise hastanede tedavi altına alındı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı ve inceleme başlatıldı.

  • RTÜK Başkanı Şahin, Mansur Yavaş'ın iddialarını yanıtladı
    27 Mar RTÜK Başkanı Şahin, Mansur Yavaş'ın iddialarını yanıtladı

    RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Mansur Yavaş'ın AKP ABB Başkan adayı Turgut Altınok'un kızlarının KPSS'ye girmeden RTÜK'te çalıştığı iddialarına cevap verdi.

  • Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlattı
    27 Mar Galatasaray, Fatih Portakal hakkında işlem başlattı

    Galatasaray, sosyal medyaya sızdırılan ve daha sonra TFF tarafından tamamı yayınlanan hakem toplantısıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılılar, ünlü gazeteci Fatih Portakal'a programda sadece Galatasaray kısmını yayınlamasından ötürü tepki gösterip, resmi işlem başlatıldığını duyurdu.

  • RTÜK, haksız işlem iddialarını reddetti
    27 Mar RTÜK, haksız işlem iddialarını reddetti

    RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kurum hakkında çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirterek, hiçbir siyasi isim veya bürokratın yakını için haksız, sınavsız ve usulsüz işlem yapılmadığını açıkladı.

  • 2023 Yılında Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler
    27 Mar 2023 Yılında Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler

    Televizyon İzleme Araştırmaları Komitesi (TİAK) tarafından yayınlanan rapora göre, Türkiye'de en çok izlenen dizi Yalı Çapkını oldu. TİAK'ın açıklamasına göre, en çok televizyon izleyen kitlenin kriterleri 45 yaş ve üzeri, kadın cinsiyeti ve İzmir konumu. Türkiye'de en çok izlenen diziler listesinin 2. sırasında Kuruluş Osman, 3. sırasında ise Gönül Dağı yer alıyor. Peaky Blinders filmi ise beklenen isimler arasında. TİAK'ın raporlarına göre en uzun süre boyunca ekran başında kalınan gün Pazar, en az süre boyunca ekran başında kalınan gün ise Çarşamba.


Advertisement