Dimitrov Manisaspor'da - Son Dakika
Güncel

Dimitrov Manisaspor'da

Dimitrov Manisaspor\'da

Vize alamadığı için Türkiye'ye gelemeyen Nijeryalı Nduka Ozokwo'nun transferinden vazgeçen Manisaspor, dün prensip anlaşmasına vardığı Bolusporlu Nikolay Emilov Dimitrov'la bugün sözleşme imzaladı.

01.09.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vize alamadığı için Türkiye'ye gelemeyen Nijeryalı Nduka Ozokwo'nun transferinden vazgeçen Manisaspor, dün prensip anlaşmasına vardığı Bolusporlu Nikolay Emilov Dimitrov'la bugün sözleşme imzaladı.

Bu sabah Manisa'ya gelerek yönetimle anlaşmanın ayrıntılarını görüşen Bulgar futbolcu, daha sonra sağlık kontrolünden geçip kulüp binasında 1 yıllık mukaveleye imza attı. Transferin son gününde Manisasporlu olan Dimitrov, köklü bir camiaya geldiğini belirterek, "Manisa'da olmaktan mutluyum. Bana duyulan güveni boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağım" dedi.

2011-12'de Kasımpaşa'da şampiyonluk yaşayan, önceki sezon Samsunspor'da forma giyen Bulgar sol kanat oyuncusu, geçen sezon Boluspor'da 26 maçta rakip fileleri 3 kez havalandırdı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dimitrov Manisaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.

  • Elif Şahin: 'Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik'
    21:43 Elif Şahin: 'Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik'

    Eczacıbaşı Dynavit'in başarılı oyuncusu Elif Şahin, Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek seriyi 2-2'ye getirdikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Ya tamam ya devamdı ve biz devam ettik. Takımca çok güzel bir oyun sergiledik. Takımımla gurur duyuyorum' dedi.

  • Denizli'de Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
    21:39 Denizli'de Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. 18 yaşındaki Mehmet Arda Saylan'ın kullandığı motosiklet, Hüseyin Çokal Caddesi'nde yoldan dönüş yapmaya çalışan bir otomobille çarpıştı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, motosiklet sürücüsü Saylan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.


Advertisement