Dilmen: Fenerbahçe Ev Kedisine Dönüştü - Son Dakika
Spor

Dilmen: Fenerbahçe Ev Kedisine Dönüştü

Galatasaray'ın şampiyonluğunu değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'yi eleştirdi. Dilmen: "Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi." dedi.

25.05.2015 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rıdvan Dilmen, NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin Başakşehir deplasmanında oynadığı maçı ve Galatasaray'ın şampiyonluğu ve 4. yıldızını yorumladı. Dilmen: "Sokak kedisi ev kedisi hikayesi vardır. Galatasaray rızkını aradı uçtu kanatlandı. Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi." dedi.

"HAK ETTİKLERİ BİR SEZON YAŞADILAR"

Galatasaray'ın şampiyonluğu değerlendiren Rıdvan Dilmen'in konuşmasından satırbaşları şu şekilde:

"Mancini ve Prandelli'den kurtularak Hamza hocayı getirdiler hepsini kutluyorum. Hak ettikleri bir sezon yaşadılar ciddi problemlere rağmen 2 hoca 2 başkan değiştirmeleri rağmen ekonomik sıkıntılara ve Devler Ligi'nde çok kötü olmalarına rağmen hergün seyircisini arttırarak son 6 haftada gol yememeleri ve yıldızlarıyla sonuca gitti.

"GALATASARAY GİBİ KULÜPLER YERDEN KALKMASINI BİLİRLER"

Galatasaray gibi kulüpler yerden kalkmasını bilirler bugün Fenerbahçe'nin ruh gibi oynayan 4 futbolcusu o anlık reaksiyonla oyundan atıldı. Galatasaray buna kenetlendi ve hak ettiler.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ BİR PRESTİJDİR"

Ünal Aysal 4. yıldızın içine girerek futbolcularla fotoğraf çekilmişti. Bir kulüp ileriye doğru giderken diğer iki kulüp geriye doğru gitti. İkinciye 5, üçüncüye 10 puan fark atan bir Galatasaray'dan başlıyoruz. Umarız bu kez Şampiyonlar Ligi'nde başarı olurlar. 4. yıldızı takmanın motivasyonu, Şampiyonlar Ligi bir prestijdir.

"FENERBAHÇE BİRDEN BİRE EV KEDİSİNE DÖNÜŞTÜ"

Sokak kedisi ev kedisi hikayesi vardır. Galatasaray rızkını aradı uçtu kanatlandı, aradı rızkını hep aradı. Fenerbahçe birden bire ev kedisine dönüştü. Lokmayı hep ağzına istedi."

Dilmen: Fenerbahçe Ev Kedisine Dönüştü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dilmen: Fenerbahçe Ev Kedisine Dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • cahil: Bırak rıdvan bu işleri... 10 8 Yanıtla
  • Gfb: Caner emre m.topal en önemli oyuncularımız 6s nin döküntüleri 2.lik çok bile 8 2 Yanıtla
  • AGRI 0441: Samiyonluga sevinenlerin cogu genc daha kadiköyde galibyeti gürmemislerdir 4 5 Yanıtla
  • ÇATALCASPORLU ULTRAASLAN1905: RIDVAN BEY ZAMANINDA SENDE SATTIN BU TAKIMI SEN HİÇ KONUŞMA YALAKA 5 3 Yanıtla
  • 4.YILDIZ: İtaat et şöyle pisipisi herkes rütbesini bilecek madamı adam yaparız böyle zorla..kedi kedidir kanarya kanaryadır ASLAN ASLANDIR HER ZAMAN.. ULTRASLAN 7 1 Yanıtla
  • Savaş: Ha şöyle işte 7 0 Yanıtla
  • tipe bak: Lan bu cakal yine cikmis yorum yapiyor.bu adam konustukca uyuz oluyorum 6 1 Yanıtla
  • Angaralı: G.saray gençler maçında kaleciyi çok eleştirmişlerdi başakşehir fener maçında başakşehir kalecisinin yediği gollere bir bakın eleştirenler birde Mehmet battalın penaltısına bakın bilerek dışarı atmış gibi alayınız şikeci Caner aleni hakeme küfür ediyor Volkan'a da hakem kart gösteremedi onuda atması gerekiyordu onada cesaret edemedi yazacak çok şey var ama ALLAH A havale etmek en doğrusu.. 5 1 Yanıtla
  • Ateşoğlu: Başkan kendi egoların için milyonlarca insanı üzdün,artık çekil Allah Aşkın'a çekil sen FENERBAHÇEDEN BÜYÜKMÜSÜNKİ kulübü kendine esir ediyorsun 5 0 Yanıtla
  • Edgar davids: Fenerliler iyi dinlesin rıdvan ı 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement