DİKA Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

DİKA Toplantısı Yapıldı

DİKA Toplantısı Yapıldı

Dicle Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Temmuz - Ağustos Ayları Yönetim Kurulu Toplantısı Şırnak Şehr-i Nuh Otel'de gerçekleştirildi.

01.09.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Temmuz - Ağustos Ayları Yönetim Kurulu Toplantısı Şırnak Şehr-i Nuh Otel'de Yönetim Kurulu Başkanı Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya Siirt Valisi'nin yanısıra Mardin Valisi Mustafa Tutulmaz, Batman Valisi Azmi Çelik, Şırnak Valisi Hasan İpek ile dört ilin Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları katıldı.

Toplantıda görüşülen gündem maddeleri arasında Ajans'ın 2014 yılı ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları dikkate alınarak kaynakların etkin kullanılması amacıyla Ajans 2014 Yılı Çalışma Programı ve Bütçesi'nin revize edilmesi hususu görüşüldü.

Genel Sekreterlikçe hazırlanan 2015 yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağı hakkında Yönetim Kurulu Üyeleri'ne bilgi verildi.

Ajans destekleri olan mali destek, faizsiz kredi desteği, faiz desteği, teknik destek ve doğrudan finansman destekleri olan doğrudan faaliyet desteği, güdümlü proje desteği ile proje teklif çağrısı yöntemi hakkında Kurul'a sunum yapıldı.

2013 Yılı Mali Destek Programları ile 2013 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği'ne İlişkin Mayıs - Haziran 2014 dönemine ait Program İlerleme Raporları hakkında Genel Sekreter tarafından Kurul'a bilgi verildi.

Genel Sekreterlikçe hazırlanan 2014 Ocak - Haziran dönemine ait altı aylık birim faaliyet raporları ve aynı döneme ait olan Ajans Faaliyet Raporu Kurul'a sunuldu.
Ajans personelinin Ocak - Haziran 2014 dönemi bireysel performans değerlendirme sonuçları hakkında Kurul Üyeleri bilgilendirildikten sonra toplantı sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DİKA Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement