Diego Ribas: Küçük Bir Yanlış Anlaşılma Oldu - Son Dakika
Spor

Diego Ribas: Küçük Bir Yanlış Anlaşılma Oldu

Diego Ribas: Küçük Bir Yanlış Anlaşılma Oldu

Fenerbahçe'yi avukatı aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet eden Diego Ribas, iki taraf arasındaki bir yanlış anlaşılma olduğunu savundu.

25.04.2015 18:38  Güncelleme: 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego Ribas, Fenerbahçe'yi TFF'ye şikayet etmesiyle ilgili konuştu. Brezilyalı oyuncu olayın iki taraf arasındaki bir yanlış anlaşılma olduğunu savundu.

"YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU"

Fenerbahçe'yi TFF'ye şikayet etme konusuyla ilgili açıklamalar yapan Diego, "İki taraf arasında bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Başkanımızla güzel bir toplantı yaptık her şey çözülmüş durumda, takıma yardımcı olma fırsatı buludğum için mutluyum" dedi.

"KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"

Yüzde 100 motive ve hazır durumda olduğunu vurgulayan Brezilyalı oyuncu, "Fenerbahçe gibi bir takımın bir parçasıyım. Fenerbahçe'nin oyuncusu olmak başlı başına motivasyon kaynağı. Kendimi iyi hissediyorum. Sevdiğim işi yapıyorum, kendimi tam anlamıyla iyi hissediyorum" diye konuştu.

Kalan maçlar ve şampiyonluk şansıyla ilgili de düşünceleri sorulan Ribas, "Şampiyon olmak için böyle maçları kazanmalıyız. Maç maç düşünüp maç maç gitmeliyiz. 7 tane final maçı bizi bekliyor bu akşam da final maçlarından bir tanesini oynayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Diego Ribas: Küçük Bir Yanlış Anlaşılma Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • azize: aziz bunu ligin bittiği hafta gondermezse bende bi şey bilmiyorum 11 0 Yanıtla
  • ilhan: Once oyna sonra konus kisiliksiz herif . 10 0 Yanıtla
  • Ergün Şahin: Defolsun gitsin hem oynama birde para iste 7 0 Yanıtla

Advertisement