Diego Costa Göbekli Haliyle Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Diego Costa Göbekli Haliyle Şaşırttı

Chelsea'nin golcü futbolcusu Diego Costa'nın son halini görenler gözlerine inanamadı.

09.10.2015 15:09  Güncelleme: 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Chelsea'de İspanyol golcü Diego Costa'nın son halini görenler gözlerine inanamadı. Piyasa değeri 50 milyon euro olan Diego Costa'nın 1 yıl önceki haline göre sezon öncesi takıma kilo almış halde geldiği görüldü.

"DİYET YAPMAM GEREKİYORDU AMA KİLO ALDIM"

Fiziğindeki değişimin farkında olduğunu dile getiren Costa, "5-6 hafta öncesine kadar oyun benim fiziğimin üstünde değildi. Sezon sonunda sakattım ve tatile çıktım. Diyet yapmam gerekiyordu ama kilo aldım ve bu durum futbolumu etkiledi." ifadelerini kullandı.

"MOURINHO ARKAMIZDA DURUYOR"

Takımın kötü gidişini ve Mourinho'yu da değerlendiren Costa, "İyi bir başlangıç yapmadık. Ama Mourinho dünyanın en iyisi ve her zaman bizim arkamızda duruyor." dedi.

Diego Costa Göbekli Haliyle Şaşırttı

Son Dakika Spor Diego Costa Göbekli Haliyle Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • GERÇEK KÜRT: Kürt e benziyor 7 0 Yanıtla
  • M3T7N: Siz yatın kalkın,yiyin için bana dua edin! 3.dünya savaşı başlıyordu,ben durdurdum.Aşağıdaki ingilizce metni Rusya,Çin,Iran ve Israil Başbakanlıklarına gönderdim.Yoksa gidiyordunuz. PLEASE STOP THE WAR !!! ,, EVERYTHING MUST BE DONE FOR THE PEOPLE OF THE WORLD TO LIVE FREE FROM WAR, TO LIVE IN SECURITY,COOPERATION,AND COMMUNICATION WITH ONE ANOTHER.THAT IS THE IMPERATIVE COMMAND OF THE TIMES,, 5 2 Yanıtla İSTİKLAL VE ÖLÜM: SEN NEYİN KAFASINI YAŞIYON NE İÇTİN BİRADER SEN??? 3 0

Advertisement