Didim Emıtt Fuarına Hazır - Son Dakika
Yerel

Didim Emıtt Fuarına Hazır

Didim Emıtt Fuarına Hazır

Didim, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek 20. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

27.01.2016 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek 20. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için hazırlıklarını tamamladı. Fuarda yazılı ve görsel materyaller eşliğinde Didim'in tarihi ve turistik değerleri görücüye çıkacak.

Dünyanın 5'inci büyük turizm fuarı olan EMITT, kapılarını açıyor. 20'nci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Didim, bu yıl 80 ülkeden sektör temsilcilerinin bir araya geleceği, dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT Fuarı'nda Oteller ve Birliklerin yer aldığı 3'üncü salonda özel hazırlanmış stantla tanıtılacak.

Didim EMITT Fuarı'na, Didim'den Kaymakam İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, Ticaret Odası Meclisi üyeleri, turizmciler ve gazetecilerden oluşan heyetle katılacak.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, EMITT Fuarı'nın Didim için önemini vurgulayarak, Didim'in uzun yıllardır bu fuarda yer aldığını söyledi. Atabay, "Bu yıl 150 bini aşkın ziyaretçinin beklendiğini fuarda Didim'i en iyi şekilde tanıtacağız. Didim standında, tur operatörü temsilcileri ve Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileriyle görüşmeler yapacağız. İlçemiz turizmine katkılar sağlayan EMITT Fuarı'nda bu yıl ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya gayret göstereceğiz." dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Emıtt Fuarına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement