Didim'de Yalıköy İlkokulu İçin Etkinlik Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Yalıköy İlkokulu İçin Etkinlik Düzenlendi

Didim\'de Yalıköy İlkokulu İçin Etkinlik Düzenlendi

Didim’de Yalıköy İlk ve Ortaokuluna destek olunması amacıyla Okul Aile Birliği öncülüğünde Lahmacun günü etkinliği düzenlendi.

26.05.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de Yalıköy İlk ve Ortaokuluna destek olunması amacıyla Okul Aile Birliği öncülüğünde Lahmacun günü etkinliği düzenlendi.

Didim Yalıköy İlk ve Ortaokuluna destek olunması amacıyla Okul Aile Birliği öncülüğünde Lahmacun günü etkinliği düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve İlçe yöneticileri, CHP ve AK Partili Belediye Meclis Üyeleri, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, diğer Okul Müdürleri, kurum temsilcileri, Didim 75 Gençlik Derneği üyeleri Nihat Özçevik ve Şerif Erul ile çok sayıda davetli ile veliler katıldı.

Okul Müdürü Özgür Şedele ile Yalıköy Mahalle Muhtarı Fahri Yalçın gelen misafirleriyle tek tek ilgilenirken, okul yararına düzenlenen lahmacun gününde konuklara biletler ücretli satıldı. Lahmacun etkinliğinde Okul öğrencileri tarafından yapılan resim ve el sanatları sergisi de beğeniye sunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Yalıköy İlkokulu İçin Etkinlik Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement