Didim'de Şehit Aileleri ile Gazilere Yat Turu - Son Dakika
Güncel

Didim'de Şehit Aileleri ile Gazilere Yat Turu

Didim\'de Şehit Aileleri ile Gazilere Yat Turu

Didim'de şehit aileleri ile gazilere yat turu Aydın'ın Didim İlçesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, şehit aileleri ile gaziler yat turuna çıkarıldı.

18.03.2015 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de şehit aileleri ile gazilere yat turu

Aydın'ın Didim İlçesi'nde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, şehit aileleri ile gaziler yat turuna çıkarıldı.

Didim Kaymakamlığı'nca şehit aileleri ve gazilere yönelik bir dizi etkinlik düzenledi. İlk olarak Didim Caprice Otel'de öğle yemeği yenildi. Etkinliğe, Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Alper Köseoğlu, CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Akgün, İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, İlçe Müftüsü Mikail Polat, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Didim Temsilcisi Sefer Tatar ile şehit aileleri ve gaziler katıldı. Ardından otele ait yatla Akbük Koyu'nda gezintiye çıkan şehit aileleri ile gaziler, güzel bir gün geçirdi. Ailelerle yakından ilgilenen Kaymakam Yönden, sıkıntılarını da dinledi.

Ailelerden gelen talip üzerine etkinliği düzenlediklerini belirten Kaymakam İskender Yönden, "Bizler bugün için hazırlığımızı yaptık ve Didim Caprice Otel'in de desteğiyle öğle yemeğinde şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldik. Ardından denizden korkmayanlar ve denizi sevenlerle denize açıldık" dedi. Şehit aileleri ile gazilerin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Yönden, önümüzdeki süreçte şehit aileleri ile gazilere yönelik Çanakkale gezisi düzenleyeceklerini de kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didim'de Şehit Aileleri ile Gazilere Yat Turu - Son Dakika


Advertisement