Didim'de Çevre Sorunları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Çevre Sorunları Toplantısı Yapıldı

Didim\'de Çevre Sorunları Toplantısı Yapıldı

Aydın’ın Didim ilçesinde Büyükşehir Yasası ile belde belediyesi statüsünden mahalleye dönüşen Akbük’ün, çevre sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Akbük Kültür ve Çevre Derneği(AKÇED), site yöneticileri ve vatandaşlarla toplantı düzenledi.

19.11.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde Büyükşehir Yasası ile belde belediyesi statüsünden mahalleye dönüşen Akbük'ün, çevre sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Akbük Kültür ve Çevre Derneği(AKÇED), site yöneticileri ve vatandaşlarla toplantı düzenledi.

Akbük'ün çevre sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Akbük Kültür ve Çevre Derneği(AKÇED), site yöneticileri ve vatandaşlarla toplantı düzenledi. Dün akşam saat 20: 30'da Akbük'te Kubbe Otantik Kafe'de hazırlanan toplantıya; Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Akbük Kültür ve Çevre Derneği(AKÇED) Ferda Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri Ali Çağlar ve Sinan Ceyhan, Akbük'te bulunan site yöneticileri ve başkanları katıldı. Akbük mahallesinin çevre sorunlarını dinleyen Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, soru-cevap şeklinde kendisine yöneltilen sorulara tek tek cevap verdi. Akbük'ün dokusunu korumak için çalıştıklarının altına çizen Belediye Başkanımız A.Deniz Atabay, burada yaşayan vatandaşların daha rahat bir ortamda yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. A.Deniz Atabay, altyapı çalışmalarının devam ettiğini ve çalışmalar biter bitmez sokakların asfaltlanacağını söyledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Altyapı çalışmaları hakkında bilgiler veren Atabay, Akbük'e yakışır güzellikte yeni bir park yapacaklarının da müjdesini verdi. Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, seyir tepesi için de düzenleme çalışmaları yapılacağını bildirdi.

Bilgilendirme toplantısında Nurullah Kocabıyık İlkokulu 3.sınıf öğrencisi İzzet Öztürk'ün Okulun önüne kırmızı ışık yapılması ile ilgili sorusuna, ben bu soruya yeşil ışık yakarım diyen Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, İzzet'e bu güzel önerisi için gerekenin yapılacağı ifade etti.

Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında vatandaşlarımızın sorularını büyük bir samimiyetle cevaplandıran, talep ve şikayetlerini değerlendiren Atabay, AKÇED (Akbük Kültür ve Çevre Derneği) tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan vatandaşlara teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Çevre Sorunları Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement