Didim'de Ağırlanan Maden Şehidi Yakınları Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Ağırlanan Maden Şehidi Yakınları Uğurlandı

Didim\'de Ağırlanan Maden Şehidi Yakınları Uğurlandı

Didim’de bulunan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Eğitim ve Dinlenme Tesisinde sosyal duyarlılık kapsamında ağırlanan Soma maden şehitlerinin yakınları memleketlerine geri döndü.

17.07.2014 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de bulunan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Eğitim ve Dinlenme Tesisinde sosyal duyarlılık kapsamında ağırlanan Soma maden şehitlerinin yakınları memleketlerine geri döndü. Uğurlama törenine Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'da katılırken, madenci aileleri hediyelerle uğurladı.

Didim'de bulunan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Eğitim ve Dinlenme Tesisinde sosyal duyarlılık kapsamında ağırlanan ve Didim Belediyesinin katkılarıyla Didim'e getirilen Soma maden şehitlerini yakınları 4 günlük ağırlamanın sonunda ilçelerine uğurlandı. Tesise gelen Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a meclis üyeleri Hatice Gençay ve Sevinç Karataş da eşlik etti. Tesis Müdürü Talip Özen'den bilgi alan Başkan Atabay ailelerle tek tek dolaşarak sohbet etti.

Maden şehitlerinin yakınlarının psikolojilerinin iyileştirilmesi için yapılan 4 günlük dinlenme organizasyonu aileleri de memnun ettiği görülürken, Didim Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri servisinde hazırlanan hediye çantaları ailelere dağıtıldı.

Somalı madenci yakını 86 aile Didim Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüslerle memleketlerine geri döndü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Ağırlanan Maden Şehidi Yakınları Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement