Dgp Antalya İl ve İlçe Başkanları İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Dgp Antalya İl ve İlçe Başkanları İstifa Etti

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Antalya il ve 7 ilçe başkanı istifa etti.

26.02.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Gelişim Partisi (DGP) Antalya il ve 7 ilçe başkanı istifa etti.

İl Başkanı Köksal Selcik, bir işyerinde düzenlediği basın toplantısında, DGP'nin Prof. Dr. İdris Bal'ın kurmuş olduğu bir parti olduğunu hatırlatarak, bir ay içerisinde tüm Türkiye'de il ve ilçe başkanlıklarını kurduklarını söyledi.

Selcik, haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere, BBP, Saadet, Merkez ve Millet partileriyle ittifak yaparak girme anlaşmalarının, Genel Başkan Bal tarafından bozulduğunu aktararak, şöyle konuştu:

"DGP'nin oy alması veya barajı aşması gibi bir durumu yok. Genel Başkan, 180 derece dönüş yaptı. Bu dönüşü anlamış değiliz. Genel Başkan anlaşmayı 'Seçime tek başıma giriyorum' diyerek bozdu. Dönünce de heyecanımızı kaybettik. Genel Başkan İdris Bal gittikten sonra partimizi tekrar canlandıracağız. Seçime de inşallah ittifak yaptığımız partilerle birlikte gireceğiz."

Genel Başkan Bal'ın parti merkezine kiralık yazısı astığını dile getiren Selcik, bankaların boşaltılması olayını bildiklerini, ancak bir parti genel merkezinin boşaltıldığını yeni öğrendiklerini kaydetti.

İl Başkanı Selcik ile beraber Kepez, Döşemealtı, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Serik ve Manavgat ilçe başkanlarının istifa ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dgp Antalya İl ve İlçe Başkanları İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement