Dezavantajlı Kişiler Hibe Programı - Son Dakika
Yerel

Dezavantajlı Kişiler Hibe Programı

Dezavantajlı Kişiler Hibe Programı

Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Aşıcı: "Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı başvuru rehberi yayınlandı"

16.04.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı başvuru rehberinin yayınlandığını bildirdi.

Aşıcı, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'de dezavantajlı kişilerin istihdam edilebilirliğinin arttırılması, iş gücü piyasasına erişimlerinin kolaylaştırılması ve iş gücü piyasasına girişlerinin önünde yer alan engellerin kaldırılması amacıyla gerçekleştirilecek "Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu ile İstihdam Edilebilirliklerinin Geliştirilmesi Hibe Programı" oluşturulduğunu belirtti.

Başvuru rehberine "www.ikg.gov.tr" adresindeki ihale duyuruları bölümünden ulaşılabileceğini ifade eden Aşıcı, şunları kaydetti:

"Program kapsamında toplam hibe tutarı tüm ülke için 30 milyon avrodur. Hazırlanacak proje ön teklifleri 20 Mayıs, proje teklifleri ise 10 Haziran'a kadar posta yolu ile ya da elden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığına gönderilecektir. Proje bilgilendirme toplantısı 17-18 Nisan'da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacaktır. Hibe programıyla ilgilenen ve teklif çağrısıyla ilgili alanlarda faaliyet gösteren tüzel kişiliğe haiz ve kar amacı gütmeyen tüm kurum ve kuruluşlar bilgilendirme toplantısına davetlidir." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dezavantajlı Kişiler Hibe Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement