Devrilen Halk Otobüsü, Eve 1 Metre Kala Durabildi - Son Dakika
Güncel

Devrilen Halk Otobüsü, Eve 1 Metre Kala Durabildi

Devrilen Halk Otobüsü, Eve 1 Metre Kala Durabildi

Kartal'da yağmurdan kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği halk otobüsü, devrildikten sonra bir ağaca çarparak yoldaki eve 1 metre kala durabildi.

17.12.2014 16:00  Güncelleme: 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu dolu halk otobüsü devrildikten sonra bir ağaca çarparak durabildi. Eve 1 metre kala duran otobüsteki yolcular arasındaki bir çocuk yaralandı.

İÇİNDE YOLCULARLA YAN YATIP, SÜRÜKLENDİ

Kaza saat 15.00 sıralarında Kartal Yakacık Mahallesi Gülden Caddesi üzerinde meydana geldi. Salim Ayyıldız'ın kullandığı Kartal- Yenişehir seferini yapan 34 DL 9196 plakalı özel halk otobüsü, cadde üzerinde yokuş aşağı seyir halindeydi. Sürücü Ayyıldız'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otobüs yoldan çıkıp devrildi. İçinde 14 yolcu bulunan otobüs yan yattıktan sonra sürüklenmeye başladı.

BİNAYA 1 METRE KALA DURABİLDİ

Otobüs, bir ağaca çarparak durabildi. Devrilen ağaç otobüsün yol kenarında bulunan eve çarpmasına engel oldu. Binaya 1 metre kala duran otobüste bulunan yolcular kendini dışarı attı. Kazada otobüs içinde bulunan bir çocuk hafif şekilde yaralandı.

Ev sahibi kadın "Gürültüye çıktık. İlk önce gök gürültüsü zannettik, sonra bağrışmalar falan oldu. Otobüs devrilmiş. Allah'tan fazla yaralı yoktu" diye konuştu.

İLK KAZA DEĞİL

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocuğu ambulansla Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Mahalle sakinleri aynı yerde daha önce de benzer kazaların olduğunu belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Devrilen Halk Otobüsü, Eve 1 Metre Kala Durabildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AHMET KAYAR: Keşke hepsi ölseydi 0 1 Yanıtla

Advertisement