Devrek'te Ramazan Ayı Geceleri Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Ramazan Ayı Geceleri Etkinlikleri Devam Ediyor

Devrek\'te Ramazan Ayı Geceleri Etkinlikleri Devam Ediyor

İslam aleminin kutsal ayı olan ve 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması ile Devrek Belediyesi tarafından ilçede çeşitli etkinlikler düzenlenemeye başlandı.

13.07.2013 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İslam aleminin kutsal ayı olan ve 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması ile Devrek Belediyesi tarafından ilçede çeşitli etkinlikler düzenlenemeye başlandı.

İslam alemin büyük coşku içerisinde beklediği mübarek 11 Ayın Sultanı olan Ramazan ayının başlaması ile birlikte bir çok il ve ilçede olduğu gibi Zonguldak'ın Devrek ilçesinde de çeşitli etkinlikler düzenlenmeye başlandı. Devrek Belediyesi tarafından "Ramazan Eğlenceleri" adı altında düzenlenen etkinlikte Devrekliler Teravih namazından sonra eğlencenin tadını çıkarıyorlar.

Devrek'in Karşıyaka Mahallesinde ikincisi düzenlenen ve Teravih namazının ardında ki etkinliklerde orta oyunları, ilizyon gösteriler, müzik dinletisi ve Devrek Belediyesinin Şehir Bandosu tarafından gerçekleştirilen gösteriler ile vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenmenin tadını çıkardılar. Düzenlenen etkinliklerde vatandaşlara hitap eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci," Öncelikle mübarek Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Bu yıl belediye olarak Ramazan gecelerini sizlerin daha renkli geçirmelerini sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye deva ediyoruz. Bu akşam ikincisini gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Ramazan ayı boyunca etkinliklerimiz ilçemizin çeşitli cadde ve sokaklarında devam edecektir. Düzenlenecek olan etkinliklerimize tüm Devrekli vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bu organizasyona da uzaktan yakından gelerek gecenin ilerleyen saatlerine kadar bizleri takip eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen "Ramazan Eğlenceleri" etkinliklerine; Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve yüzlerce vatandaş katıldı - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Ramazan Ayı Geceleri Etkinlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement