Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni" - Son Dakika
Güncel

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"

"Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"- Aydın'da bir malul gazi ile 4 vazife malulü polise madalya verildi- Aydın Valisi Ayydıldız: "Evin en değerli varlığı bu madalyalar olacak ve şehit ailelerimiz, gazilerimiz bu madalyalarını her zaman başları dik bir şekilde taşımaya devam edecekler"AYDIN (AA) - Aydın'da, bir malul gazi ile 4 vazife malulü polise devlet övünç madalyası ve beratı verildi.

16.03.2015 23:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"- Aydın'da bir malul gazi ile 4 vazife malulü polise madalya verildi- Aydın Valisi Ayydıldız: "Evin en değerli varlığı bu madalyalar olacak ve şehit ailelerimiz, gazilerimiz bu madalyalarını her zaman başları dik bir şekilde taşımaya devam edecekler"AYDIN (AA) - Aydın'da, bir malul gazi ile 4 vazife malulü polise devlet övünç madalyası ve beratı verildi.Aydın Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Aydın Valisi Ayyıldız, Türkiye Cumhuriyeti devletinin hür ve bağımsız yaşaması uğruna vatan topraklarına kanını akıtmış şehit ve gaziler ile ailelerine Cumhurbaşkanlığı tarafından tevcih olunan devlet övünç madalyalarını takdim edeceklerini bildirdi. Her Türk evladının gönlünde şehitlik ve gazilik düşüncesi olduğunu söyleyen Ayyıldız, şöyle konuştu: "Bugün o ailelerimize duyduğumuz minnetin vesilesi aziz madalyaları tevcih edeceğiz. Onlar bu madalyaları mübarek göğüslerinde muhafaza edeceklerdir. Evin en değerli varlığı bu madalyalar olacak ve şehit ailelerimiz, gazilerimiz bu madalyalarını her zaman başları dik bir şekilde taşımaya devam edecekler. Onlar şehitler, onlar gazilerdir. Onları rahmetle anarken gururlanıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sevgi ve saygılarını en kalbi duygularla iletiyor, şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar rahmetle, minnetle anıyorum" " dedi. Konuşmaların ardından madalyaya hak kazananların öz geçmişleri okundu.Malul Jandarma Üsteğmen Mehmet Güler, polis memurları Abdulvahap Akkuş, Gürel Top, Veli Tuna ve Cüneyt Yılmaz'a Vali Ayyıldız tarafından devlet övünç madalyaları verildi. -"Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"-Aydın Valisi Erol Ayyıldız

Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Isparta'da otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti
    18:08 Isparta'da otomobil şarampole devrildi, sürücü hayatını kaybetti

    Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Medine Porsuk'un kullandığı otomobil şarampole devrildi. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Porsuk'un hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi için Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

  • Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti
    17:58 Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan görevini Kadir Özkaya'ya devretti

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, 12 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle Kadir Özkaya'ya görevini devretti. Özkaya, AYM üyelerinin çoğunluğunun oyunu alarak Yüksek Mahkemenin başkanlığına seçildi. Görev devir töreni basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

  • CHP Milletvekili, depremzedelere yapılmayan eşya yardımlarını eleştirdi
    17:56 CHP Milletvekili, depremzedelere yapılmayan eşya yardımlarını eleştirdi

    CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere sözü verilen eşya yardımlarının hala yapılmadığına dikkat çekerek AKP hükümetine çağrı yaptı. Yıldırım Kara, 'İnsanlar bir koltuk, bir bardak dahi çıkaramadı evlerinden. Bu insanların eşya yardımları ne olacak? Artık bunları görün ve hemen bu konularla ilgili bir takvim açıklayın' dedi.


Advertisement