Devlet Gazi İçin Harekete Geçti - Son Dakika
Güncel

Devlet Gazi İçin Harekete Geçti

İzmirli gazi Bülent Kocaoğlan'ın, taktırdığı protez bacağın parasının SGK tarafından 7 aydır ödenmemesi üzerine, haciz tehlikesi yaşaması sonrası kurumlar harekete geçti.

20.10.2014 18:09  Güncelleme: 18:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmirli gazi Bülent Kocaoğlan'ın, daha iyi yürümek için taktırdığı protez bacağın parasının SGK tarafından 7 aydır ödenmemesi üzerine, haciz tehlikesi yaşamasıyla ilgili haber kurumları harekete geçirdi.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN TALİMAT GELDİ

Haberin yayınlanması ardından SGK Bölge Müdürlüğü denetmenleri Kiraz İlçesi'nde, Bülent Kocaoğlan'ın evine gitti. Burada Protez bacağın kullanıldığına dair tutanak düzenleyen ekip, paranın ödenmesi için sağlık bakanlığı'ndan talimat geldiğini belirterek evden ayrıldı. Bunun yanı sıra İzmir Milletvekili ve Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım'ın danışmanının da telefonla konuştuğu Bülent Kocaoğlan'ın son ziyaretçileri Aile ve Sosyal Politikalar İl müdürlüğü görevlileri oldu. Evine gelen görevlilerin, çektiği sıkıntının kısa sürede halledileceğini söylediğini dile getiren Bülent Kocaoğlan, şöyle dedi:

"Bana bu garantiyi verdiler ama umarım yerine getirirler. Çünkü para ödenecek diye beni 7 ay oyalayan da kendileriydi. Keşke bizlerin hakkını zamanında verselerdi de, bu olayları yaşamasaydık. Ben diğer gazi arkadaşlarımın benzer, sorunlarının da aynı hızla çözümlenmesini istiyorum."

Devlet Gazi İçin Harekete Geçti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Devlet Gazi İçin Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • umut paksoy: 11 yıldır yüzde 98 felçli yim göreve giderken askerde yaralandim akülü, tuvalet sandalye, yazdım 2008 de hala ödeme yapmadılar. 15 0 Yanıtla
  • vatandaş: KAHRAMAN GAZİ KARDEŞİM SEN BİZLERE HAKKINI HELAL ET VE BİZLER SANA SAHİP CIKAMADIK BU UTANC HEPİMİZİN ALLAH SENİ HZ MUHAMMETE KOMŞU EYLESİN 12 0 Yanıtla
  • BYZADE: utanın be gerçekten utanın adam senin devletin için savaşmış ayağını vermiş sen hala ondan utanmadan 50 binlira istiyorsun UTAN EY DEVLET 10 0 Yanıtla
  • BUSİ: SEN DEĞİL GAZİ 'M DEVLET UTANSIN SANA YAPILANLARDAN 9 0 Yanıtla
  • adalet: Geç kalındı gazimizin ayağının yanısıra kalbini de kaybetti bu ülke 8 1 Yanıtla
  • vatandaş: VATANINA CANINI UZVUNU VERMEKTEN KACINMAYAN BU VATAN EVLATI KAHRAMAN GAZİMİZİ, BU DURUMA DÜŞÜRENLERE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ, BİZİM VATANIMIZ İÇİN BACAGINI FEDA ETMİŞ BU YİGİT GAZİMİZE DEVLETİMİZ SAHİP CIKSIN, BİR COK ŞEHİT AİLESİ VE GAZİLERİMİZ COK MADUR DURUMDA YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORLAR GAZİLERİMİZE ARTIK SAHİP CIKALIM MAAŞLARINI İYİLEŞETİRELİM BU MANZARA TÜRKÜYEYE TÜRKLERE YAKIŞMIYOR 8 0 Yanıtla
  • işte: işte devletin gercekleri suriyeden 4 milyon kişiyi bağrına bastı ve bunlara maş bağlantı bunların herşeyi karşılanıyor ev kirası dahil veriyoliyor ama görüyorsunuz dimi bir torpa yasa cıkarıyorlar türk askerini gazisini bu şekilde perişan ediyorlar var böyle bişey sen git vatanı satan savaş cıkarıp türkiye kaçanlara vatan haini süriyelilere bütün imkanlarını seberver et ama kendi evlatlarını bunların yanıda hiç yap aklımız ermiyor türkiye laikdir ve laik kalacak bunu aklınaza sokun akp ve ülkemizde suriyeli istemiyoruz derhal ülkelerine yollanmalı türklerinin parasını bunlara harcanmamalı ve bunu halk artık fart etti böyle bilinsin 7 0 Yanıtla
  • gazi: adamlar bütün parayı suriyelilere arcıyor kimlik veriyor soy adı değişikliğini suriyeliler için cıkardılar bir dilekceyle değişcek bu kadar kolaymı sen 6 milyar dolar harca suriyelillere ama kendi öz vatan gazilerinie ve şehitlerine ve ac fakir olan vatandaşlarına bakma suriyelilere bak yardım et kardewşmiz de o vatan hainlerine bu arada kesinlikle türk halkını parasını bu suriyelilere vermeyin hakkımız helal etmiyoruz rüek halkı artık uyanın kendi evlatlarınızı gazilerinizi fakirlerini görün ne olur ne olur bu suriyelileri derhal ülkeden cıkması içinde baskı yapın 6 0 Yanıtla
  • gazimi değerli suriyelilermi?: bu ülkede suriyelieri baş tacı ettiler adamların hepsi vatanı sattı doğrumu amam halkka mazlum sıfatı giydirip bakıyorlar her türlü imkan sağlanıyor ekmek beleş maaş var şimdide soy adı değişlikleriyle bunlara kimlik vercekler memur edcekler öğretmen edecekler ettiler coğu yerde hani gazilere yapılan yardım görüyorsunuz gazi persişan ettiler ama suriyelilere her türlü imkan sağlşanıyor bunların hepsini geri yollacakdır halk bu hüükümete oy vermicem vermedimde inşallah bizim gibi kendi insanını seven cıkarda bu akp iner yoksa araplaşmaya gidecekler türklüğü yok ediyorlar suriyelileri istemiyoruz 5 0 Yanıtla
  • erkan: haberlere çıkmayıp hiç kimsenin haberi olmasaydı öyle bir alırlardı ki . . . . . . . . 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin Sancaktepe mitinginde konuştu: (2)
    18:13 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin Sancaktepe mitinginde konuştu: (2)

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü sandığa gidileceğini belirterek, "Bu sefer şehrimize ve ilçemize hizmet edecek, eser üretecek, 7 gün 24 saat hizmetimizde olacak yerel yöneticileri belirleyeceğiz.

  • AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Niğde'de esnaf ziyaretinde bulundu
    18:11 AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Niğde'de esnaf ziyaretinde bulundu

    AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Niğde'ye çeşitli programlara katılmak için geldi. Elitaş, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ettikten sonra Yeni Çarşı'da esnafla sohbet etti ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e destek istedi. Elitaş'a AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Özegen ile partililer eşlik etti.

  • Eskişehir'de Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı
    18:07 Eskişehir'de Uyuşturucu Bulunan Şüpheli Tutuklandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, aracında uyuşturucu madde bulunan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Odunpazarı ilçesinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen bir araç durduruldu ve yapılan kontrollerde 558 gram bonzai ve 4 sentetik ecza ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli, adli makamlar tarafından cezaevine gönderildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı
    18:05 Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı

    Dünyanın en prestijli judo turnuvalarından Antalya Grand Slam, Antalya'da başladı. Türkiye'yi 21 kadın ve 25 erkek sporcu temsil ediyor. Turnuvaya 93 ülkeden toplam 652 sporcu katılıyor. İlk gününde 48, 60, 66 kiloda müsabakalar yapıldı. Milli judocu Sıla Ersin gümüş, Salih Yıldız ise bronz madalya kazandı. Turnuva 31 Mart'ta sona erecek.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Esnafı Ziyaret Etti
    18:05 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Tekirdağ'da Esnafı Ziyaret Etti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tekirdağ'da esnafı ziyaret etti. Göktaş, Tekirdağ programı kapsamında Çerkezköy ilçesine geldi. Atatürk Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Göktaş, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi. Göktaş, ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel ve Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Abdullah Öğe'ye destek istedi. Göktaş, Tekirdağ gelini olduğu için sık sık kente geldiğini söyledi. Seçimin önemli olduğunu ifade eden Göktaş, Tekirdağ'a eser ve hizmet siyaseti gelsin istediklerini belirtti.

  • Marmaris'teki 2 Bin 500 Yıllık Kaya Mezarı Düzenlenecek
    18:05 Marmaris'teki 2 Bin 500 Yıllık Kaya Mezarı Düzenlenecek

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Karya dönemine ait 2 bin 500 yıllık kaya mezarının çevresi düzenlenecek. Mezarın çevresi temizlenecek, yürüyüş güzergahı gibi çalışmalar yapılacak ve turizme kazandırılacak. Mezarın Lykia tipi olduğu ve milattan önce 4. yüzyılda yaşamış önemli bir aileye ait olduğu tahmin ediliyor.

  • Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Seçime saatler kala İstanbul'daki son anket sonucu ortaya çıktı
    18:02 Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu? Seçime saatler kala İstanbul'daki son anket sonucu ortaya çıktı

    ORC Araştırma'nın yayınladığı son anket sonuçlarına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan ankete katılanların yüzde 42,4'ü Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini belirtirken, yüzde 41,3'ü Murat Kurum'u tercih etti. Diğer adayların destek oranları ise daha düşük seviyelerde kaldı.


Advertisement