Dereköy ve Yahşi Halkı Başkan Kocadon İçin Meydanlara Aktı - Son Dakika
Yerel

Dereköy ve Yahşi Halkı Başkan Kocadon İçin Meydanlara Aktı

Dereköy ve Yahşi Halkı Başkan Kocadon İçin Meydanlara Aktı

Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Dereköy ve Ortakent Yahşi ziyaretlerinde davul ve zurnalarla karşılandı.

25.03.2014 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Dereköy ve Ortakent Yahşi ziyaretlerinde davul ve zurnalarla karşılandı.

Yerel seçim öncesinde vatandaşlarla buluşmalarını sürdüren Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Dereköy'ü ve Ortakent Yahşi Beldesi'ne bağlı Yahşi Köyü'nü ziyaret etti. İlk ziyaretini Dereköy'e gerçekleştiren Başkan Kocadon, köyde yoğun bir kalabalık tarafından karşılandı. Başkan Kocadon'a büyük ilgi gösteren köy halkı, başkanla merhabalaşarak kendisine başarılar diledi.

Selamlaşmaların ardından Başkan Kocadon, köy meydanında toplanan Dereköylülere dönerek; "Güzel Dereköy'ün güzel halkı, gerçekten bugün beni çok mutlu ettiniz. Gönül isterdi ki, bu köylerimiz hep böyle kalsın çünkü ben de sizlerden biriyim; köyün ne olduğunu bilen, onlarla yaşamış biriyim. Eğer bugün elimde tuttuğum mikrofonla konuşabiliyorsam, sizlerin emeği var bunda. Hayvancılık da yaptık, tarım da, çift de sürdük, saman da teptik. Bizim zamanımızda badem de vardı, badem de silktik. Beni komşunuz olan Ortakent-Yahşi'ye belediye başkanı yaptınız. Hısım akrabanıza 'bu çocuğa oy verin' dediniz. O zaman çok gençtim ben, biliyorsunuz. O zaman bile bana güvendiniz." diye konuştu.

Başkan Kocadon'un konuşmasının ardından Ortakent Yahşili iki genç, Hızlı Kerimoğlu'nda oynadı. Başkan Kocadon da gençleri alkış tutarak takip ederken daha sonra oyunlarına eşlik etti. CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a Dereköy ve Yahşi ziyaretlerinde CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP İl Genel Meclisi Üyeleri, CHP Bodrum Belediyesi Meclis Adayları, partililer ve eşi Hülya Kocadon da eşlik etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereköy ve Yahşi Halkı Başkan Kocadon İçin Meydanlara Aktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement