Kaza Yapan Otomobilde Köy Muhtarı Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kaza Yapan Otomobilde Köy Muhtarı Ölü Bulundu

Sivas'ın Hafik ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan eski köy muhtarı, dere yatağına düşen otomobilinde ölü bulundu.

21.08.2014 15:31  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, Sivas merkeze bağlı Karayün köyünün eski muhtarı Celil Tunçbaş'tan (54) haber alamayan yakınları, jandarmaya haber verdi.

Bunun üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucu, Tunçbaş'a ait 58 AF 233 plakalı otomobil, Bakımlı köyü yakınlarında, yaklaşık 4 metre derinliğindeki dere yatağında ters dönmüş halde bulundu.

Araç içerisinde Celil Tunçbaş'ın cesediyle karşılaşıldı. Ceset, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Araç, incelemelerin ardından düştüğü yerden vinç yardımıyla çıkarıldı.

Tunçbaş'ın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Merkeze bağlı Akpınar köyünün eski muhtarı Hüseyin Erel, "Dün sabah 09.30'da kayıp olduğundan haberim oldu. O saatten sonra tüm çevre köy muhtarlarımızla gidebileceği yerleri aramaya başladık. En son saat 20.30'da Kabalı köyünden ayrıldığını öğrendim. Dün geldik jandarma komutanlarına ve herkese haber verdik" dedi.

Aramalar esnasında yol kenarındaki cam kırığının dikkatlerini çektiğini ifade eden Erel, aşağıya doğru indiklerinde aracın çukur bir yere düştüğünü ve Tunçbaş'ın cansız bedenini orada gördüklerini söyledi

Kaza Yapan Otomobilde Köy Muhtarı Ölü Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaza Yapan Otomobilde Köy Muhtarı Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Murat Mert: Allah Mekanını Cennet eylesin ailesine ve sevenlerine sabır ihsan eylesin (amin) 0 1 Yanıtla
  • recep arslan: allah mekanını cennet eylesin ( reis ) seni unutmayacagım 0 1 Yanıtla

Advertisement