Bizati: Maçtan Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Bizati: Maçtan Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz

Bizati: Maçtan Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un Teknik Direktörü Özcan Bizati, hafta sonu oynayacakları Boluspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

21.10.2014 21:59  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, hafta sonu oynayacakları Boluspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini bildirdi.Özcan Bizati, antrenman öncesinde gazetecilere açıklamasında, deplasmanda gol atma özelliği olan takıma karşı oynayacakları belirterek, bunun için gerekli önlemleri alacaklarını söyledi.Maçı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getiren Bizati, şöyle konuştu: "Ligde aldığımız beraberlik sayısı fazla oldu. Yenilmemek önemli ama 3 puanlı sistemde artık galip gelip üstlerde yer edinmemiz gerekiyor.

Boluspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Kondisyon anlamında hiçbir sıkıntımız yok. Taktiksel anlamda bazı bozulmalar meydana geldi. Andonov'un sakatlığı forvet açığımızı tamamen ortaya çıkardı. Genkov'un katılımıyla bunun çözüleceğini düşünüyorduk fakat Genkov da tam hazır değil. Hazır olduğunda diğer futbolcu arkadaşlarımızı da kullanarak açığı kapatacağız."Bizati, Genkov'un geçen haftaki maçta 25-30 dakika sahada kaldığını, Boluspor maçında biraz daha fazla süre forma şansı vermeyi planladığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bizati: Maçtan Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement