Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Denizli'den Kısa Kısa

Tavas Belediyesi'nde çalışan Hizmet-İş Sendikası üyesi işçiler için belediye ile sendika arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

27.04.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavas Belediyesi'nde çalışan Hizmet-İş Sendikası üyesi işçiler için belediye ile sendika arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza töreninde yaptığı konuşmada, çalışanlarının emeğinin karşılığını, iş barışı ve huzurunu kalıcı kılmak adına ne gerekiyorsa yaptıklarını belirtti.

Çalışanlara yüzde 70'lere varan zam yapıldığını ifade eden Akyol, "Büyük bir gayret ve fedakarlık göstererek çalışan personelimizin alın terinin ve çalışmalarının meyvesini alacaktır. Şu anda bir miladı yaşıyoruz. Belediye çalışanlarımızın fiziki anlamda da tüm ihtiyaçları karşılanarak halkımıza en iyi hizmetin verilmesi için elimizde olan imkanları sonuna kadar kullanmaktayız" diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez de  Tavas Belediyesi'nde imzaladıkları toplu iş sözleşmesiyle elde edilen artışın bölgede en iyi oran olduğunu vurguladı.

Konuşmaların ardından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez, toplu iş sözleşmesini imzaladı.

-Tavas MYO Aşçılık Programı öğrencilerinin başarısı

Pamukkale Üniversitesi Tavas Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı Öğrencileri, 1. Bolu Mutfak Günleri yarışmasında, 1 altın, 4 gümüş, 9 bronz ve 8 Merid ödülü kazandı.

Aşçılık Programı Başkanı ve Öğretim Görevlisi Nusret Ercan Şenlikci, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki yıl önce başlayan bir program olmalarına rağmen gittikleri bütün yarışmalarda Denizli'yi ve Pamukkale Üniversitesi'ni en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti.

Yarışmada Mehmet Şahin, Osmanlı Mutfağı dalında altın madalya alırken, yarışmaya katılan öğrencilerin 4 gümüş, 9 bronz ve 8 merid ödülü kazandıkları, okulun da en iyi ikinci üniversite kupası aldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement