Denizleri Kurutan Şebeke Trolcülerine Darbe - Son Dakika
Güncel

Denizleri Kurutan Şebeke Trolcülerine Darbe

Denizleri Kurutan Şebeke Trolcülerine Darbe

Sahil güvenlik ekipleri, yapılan operasyonlarla balık yuvalarını tahrip ederek denizlerimizi kurutan şebeke trolcülerine darbe vurdu.

11.09.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sahil güvenlik ekipleri, yapılan operasyonlarla balık yuvalarını tahrip ederek denizlerimizi kurutan şebeke trolcülerine darbe vurdu.

İzmir'de su ürünleri avcılığında sürdürülebilirliğin sağlanması, bir plan dahilinde yasa dışı, kayıt dışı ve düzensiz avcılığın önlenmesine yönelik olarak başta şebeke trolü olmak üzere yasa dışı su ürünleri avcılığı ile mücadele kapsamında; İzmir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve İzmir Liman Başkanlığının katkılarıyla hazırlanan Yasadışı Su Ürünleri Avcılığı ile Mücadele protokolünün İzmir Valiliğinin onayıyla yürürlüğe girmesinin ardından operasyon başladı.

Yasadışı Su Ürünleri Avcılığı ile Mücadele protokolü kapsamında, 11 Eylül 2015 tarihinde sabah saatlerinde ilgili tüm kurumların katılımıyla Güzelbahçe limanında operasyon düzenlendi. Denizden dört sahil güvenlik botu ile yürütülen operasyonda İzmir Liman Başkanlığı tarafından seferden men kararı bulunan iki tekne Özbek limanına intikal ettirildi.

Sahil güvenlik ekipleri tarafından Güzelbahçe ve Çeşmealtı açıkları, Hekimadası civarı ve Çamaltı Tuzlası'nda yapılan kontrollerde 28 kapı ve 11 trol ağına el konulurken, kurallara aykırı olarak radar bulunduran 1 tekneye de idari para cezası uygulandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizleri Kurutan Şebeke Trolcülerine Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement