Denize Duvar, İskeleye Asma Kilit - Son Dakika
Yerel

Denize Duvar, İskeleye Asma Kilit

Denize Duvar, İskeleye Asma Kilit

Muğla’nın Bodrum ilçesi Ortakent Yahşi Mahallesi’nde sahile bir otel tarafından örülen duvar ile bir sitenin iskelesinin girişine koyduğu kilit görenleri şaşırtıyor.

20.08.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesi Ortakent Yahşi Mahallesi'nde sahile bir otel tarafından örülen duvar ile bir sitenin iskelesinin girişine koyduğu kilit görenleri şaşırtıyor.

Camel Beach sahilinin batı kısmının sonunda yer alan bir otelin sahilinde denizin içine örülen duvar yürüyüş yolunu kapatırken, Bağla Sitesi, Bank Evleri Sitesi gibi bir çok evin bulunduğu bölgeden Camel Beach'e yürüyerek gelen vatandaşlar denizin içinden yürüyerek geçmek zorunda kalıyor. Geçtiğimiz yıllarda 2-3 metre geride olduğu öğrenilen duvarın 2 sene önce yenilenerek son şeklini aldığı öğrenildi. Havaların sıcak olması nedeniyle vatandaşların ayakkabılarını çıkartarak denizin içinden geçtiği otelin sahilinden kış aylarında geçmek isteyen vatandaşların ise nasıl bir yol çizeceği ise merak konusu.

Denizin içine örülen duvarı görüntülemek için bölgeye giden gazeteciler Camel Beach'de bir başka ilginç görüntüyle de karşılaştı. Bir siteye ait olan iskelenin giriş kısmına demir korkuluklu kapı konulduğu görülürken, kapının ise şifreli bir asma kilitle kitlendiği görüldü. Denize girilemeyen yerlerde yapılması uygun görülen iskelelerin Camel Beach'de ki sayısının da arttığı görülürken, yapılan bu uygulamanın yasal olup olmadığı ise bilinmiyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denize Duvar, İskeleye Asma Kilit - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement