Denizde Kayboldu, Ankara'da Bulundu - Son Dakika
Güncel

Denizde Kayboldu, Ankara'da Bulundu

Denizde Kayboldu, Ankara\'da Bulundu

Kocaeli'nin, Kandıra ilçesi Kumcağız Plajı'nda denize giren ve kendisinden bir daha haber alınamayan Serkan Savaşçı, ailesini arayarak Ankara'da olduğunu söyledi.

23.08.2014 10:39  Güncelleme: 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayan ve önceki gün tek başına Kumcağız Plajı'na tatil için gelen Serkan Savaşçı (35), orman kampının bulunduğu bölgede denize girmiş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Plajda şahsın telefon ve kıyafetlerine rastlayan jandarma ekipleri Savaşçı'yı karada ve denizde aramak için geniş çaplı bir operasyon başlatırken, Savaşçı'nın ailesi ise oğullarına ait eşyaları gördüğünde büyük bir yıkım yaşamıştı.

DİDİK DİDİK ARANDI

Olay yerine gelen Kefken Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ve Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekipleri, Savaşçı'ya ulaşmak için arama çalışmalarına aralıksız devam ederken, Kandıra Jandarma Komutanlığı ise çevredeki işletmecileri ve görgü tanıklarını dinleyerek otel ve pansiyonları dikik didik aradı.

KUMCAĞIZ'DAN AYRILMIŞ

Kumcağız'da bulunan işletmelerin ve otogarın güvenlik kameralarından Savaşçı'nın izini arayan jandarma ekipleri, Savaşçı'nın Kumcağız'dan ayrıldığını tespit etti.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜRKEN AİLESİNİ ARADI

Müjdeli haber ise bu sabah saatlerinde geldi. Savaşçı'nın ailesini arayarak, "Acil işim çıktı, Ankara'ya geldim" dediği öğrenildi. Evlatlarının sesini duyan acılı aile, büyük bir mutluluk yaşadı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizde Kayboldu, Ankara'da Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • UKKUS;: Vay be bilmiyorduk Ankara'ya KANDIRAy seferleri olduğunu. Bu kesin biletsiz gitmiştir. . . Onun için fark edilmemiş. . . 27 2 Yanıtla
  • SEDAT: BELLİKİ ADAM BİR ŞEYLERDEN KAÇMAK İSTEMİŞ ÖLDÜ SÜSÜ VERMEK İSTEMİŞ YA KADIN KIZ MESELESİ YADA OLDUĞU ORTAMDAN SIKILMIŞ SONRA PİŞMANLIK DUYUNCA VAZGEÇMİŞ YANİ BİR PLANI VARMIŞ AMA ONU KENDİNDEN BAŞKA KİMSE BİLMİYOR ACİL İŞİ ÇIKMIŞ ANKARAYA GİTMİŞ Kİ İNSANIN KAYIP OLDUĞUNU KİM NEREDEN BİLSİN BÜYÜK İHTİMALLE ELBİSELERİNİ BERABERİNDE GETİRDİĞİ EŞYALARINI DA KIYIDA BIRAKMIŞTIR Kİ KAYIP İHBARI ANCAK ÖYLE VERİLEBİLİR 7 2 Yanıtla SEDAT: BU ARADA ÖZÜR ZATEN HABERDE EŞYALARINI SAHİLDE BIRAKTIĞI YAZIYORMUŞ BEN DİKKAT ETMEDİM YADA GİRDİĞİMDE HABER TAM OLARAK YAYINLAMAMIŞDI EMİN DEĞİLİM İNSAN HABERİN TAMAMINI OKUMASADA ZATEN OLAYIN NASIL GELİŞDİĞİNİ ANLAR DA ELEMAN İYİ NUMARA YAPMIŞ AMA POLİSLERİN BU KONUDA NE KADAR UZMAN OLDUKLARINI KAMERA KAYITLARINA ÇOK KOLAY ULAŞACAKLARINI UNUTMUŞ 0 0
  • Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    15:15 Kars'ta Silah Ticareti Operasyonu: 2 Silah Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kars'ta yasa dışı silah ticaretini engellemek amacıyla düzenlenen operasyonda, biri tam otomatik uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, M.S.C. (35) ve M.M.Y. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, yasa dışı üretim olan uzun namlulu tam otomatik silah ile av tüfeği, şarjör ve 45 fişek ele geçirildi.

  • Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi
    15:15 Şırnak Belediyesi Filosuna 4 Yeni Araç Ekledi

    Şırnak Belediyesi, 2 arazöz, kamyon ve kanal görüntüleme aracı minibüsünü filosuna kattı. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, araçları inceledi. Yarka, halka daha kaliteli hizmet verebilmek için filolarına 4 yeni araç kazandırdıklarını söyledi. Şırnak Belediyesi'nin araç sayısı 140'a yükseldi.

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement