Denizbank'tan Urla Esnafına Özel Kampanya - Son Dakika
Yerel

Denizbank'tan Urla Esnafına Özel Kampanya

17.10.2014 Urla Esnaf ve Sanatkar Odası ile Denizbank arasında imzalanan protokolle ilçedeki esnaf ve sanatkarlar, özel finansman imkanlarından yararlanabilecek.

17.10.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17.10.2014 - Urla Esnaf ve Sanatkar Odası ile Denizbank arasında imzalanan protokolle ilçedeki esnaf ve sanatkarlar, özel finansman imkanlarından yararlanabilecek.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Özün ile Denizbank KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Hakan Çavdar arasında imzalanan protokolle ilçedeki esnafa Denizbank - İESOB (İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği) İşletme Kartı verilecek.

DenizBank Ege Bölge Satış Müdürü Çavdar, protokolün Oda üyelerine özel avantajlar getirdiğini belirterek üyelere protokolün sağladığı avantajlı hizmetlerden yararlanma çağrısında bulunduklarını ifade etti.

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Özün ise protokolle Urlalı esnafın Torba Yasa kapsamında yeniden yapılandırılan borçlarını vade farkı ve kart ücreti olmadan 9 taksitle ödeme imkanına sahip olacağına dikkat çekti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizbank'tan Urla Esnafına Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement