Deniz Baykal, Cemevinde Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika
Politika

Deniz Baykal, Cemevinde Cenaze Törenine Katıldı

Deniz Baykal, Cemevinde Cenaze Törenine Katıldı

TBMM Geçici Başkanı ve CHP Meclis Başkanı Adayı Deniz Baykal, memleketi Antalya’da cemevinde düzenlenen bir cenaze törenine katıldı.

27.06.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Geçici Başkanı ve CHP Meclis Başkanı Adayı Deniz Baykal, memleketi Antalya'da cemevinde düzenlenen bir cenaze törenine katıldı. Kendisini "Hoşgeldiniz Başkanım" diye karşılayan bir vatandaşa Baykal, "Daha değil, daha değil. Çarşamba'dan sonra" diye karşılık verdi.

TBMM Geçici Başkanı ve CHP Meclis Başkanı Adayı Deniz Baykal, Antalya'da cemevinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Dün akşam saatlerinde Antalya'ya gelen Baykal, CHP Antalya Eski İl Başkan Yardımcısı Binali Efe'nin eşi Cemile Efe'nin cenaze törenine katılmak üzere evinden ayrıldı. Baykal'ı evinin önünde partilileri karşıladı. Antalya Cemevi'ne gelen Baykal'ı kapıda kalabalık bir grup karşıladı.

Buradaki vatandaşlarla el sıkışan Baykal ile bir vatandaş arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Kendisine yaklaşan ve "Başkanım Hoşgeldiniz" diyen vatandaşa Geçici Meclis Başkanı Baykal'ın cevabı "Daha değil, daha değil. Çarşamba'dan sonra" oldu.

Karşılamanın ardından cenaze töreninin yapılacağı alana gelen Baykal'a CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, önceki dönem milletvekili Yıldıray Sapan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Binali Efe eşlik etti. Tabut başında yer alan Baykal'ın yanında yerel seçimler döneminde CHP Muratpaşa Belediye Başkanı iken CHP'den istifa edip DSP'den belediye başkanlığına aday olan Süleyman Evcilmen yer aldı.

Törenin ardından Cemile Efe'nin cenazesi Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kentte resmi programı olmadığı öğrenilen Deniz Baykal'ın ise gün boyunca evinde istirahat edeceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Deniz Baykal, Cemevinde Cenaze Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement