Demirtaş'tan Arınç'a 'Alçaklık', Bahçeli'ye 'Şerefsizler' Yanıtı - Son Dakika
Güncel

Demirtaş'tan Arınç'a 'Alçaklık', Bahçeli'ye 'Şerefsizler' Yanıtı

Demirtaş\'tan Arınç\'a \'Alçaklık\', Bahçeli\'ye \'Şerefsizler\' Yanıtı

HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerine sert yanıt verdi.

03.08.2015 13:16  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Ezilenlerin Sosyalist Partisi Sosyalist Gençlik Derneği Federasyonu'nu ziyaret etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Demirtaş, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına sert sözlerle yanıt verdi.

"BUYURSUN GELSİN, ALÇAKLIK NEDİR ORADA TESPİT EDELİM"

Gazetecilerin "TSK bombalanan bölgelerde sivillerin olmadığını açıkladı. Bülent Arınç da 'bu alçakça yalandır' dedi. Siz ne diyorsunuz?" sorusunu Demirtaş, "Bizim dünkü toplantılarımız sonrasından hava saldırılarında sivillerin katledildiği Zergele Köyü'ne HDP heyetinin gitmesi kararlaştırıldı. Gidip olay yerinde katliamın yaşandığı yerde tespitler yapacaklar. Eğer Dışişleri Bakanlığı veya AKP yetkilileri veya Bülent Arınç arzu ediyorsa, gidip alçaklığı bizati yerinde görmek istiyorsa, buyursun gelsin. Alçaklık nedir, orada tespit edelim. Biz ille öyle oldu demiyoruz, gidip göreceğiz. Buyursunlar heyetimize dahil olsunlar. Raporlasınlar, Türkiye'ye de dönüp açıklasınlar. Bir kaç gün sonra da raporları açıklayacağız" diye yanıt verdi.

BAHÇELİ'NİN SÖZLERİNE JET YANIT

Demirtaş, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin HDP'ye oy verenlere yönelik " İzmir'de Marmaris'te yazlıklarında yatıp, AKP'nin olmasın diye oyunu MHP'ye vermeyen; ama HDP'yi Meclis'e taşıyan zavallılar, Türkiye'nin kaymağını yiyenler, Boğaz'da, yalılarda viskisini yudumlayıp oyunu HDP'ye veren şerefsizler. Şimdi, HDP ile koalisyonu kurun" sözlerine ise şu yanıtı verdi:

"HIRSIZIN SARAYINDA ZEVKİ SEFA SÜRENLER MİDİR ŞEREFLİ?"

"HDP İstanbul'da üçüncü partidir. Bu Türkçeyi doğru dürüst konuşamayan Türk milliyetçilerinden daha fazla oy almıştır. HDP İstanbul'un en fukara semtlerinden oy almıştır. Öyle üçüncü parti olmuştur. Elbette zenginler de HDP'ye oy vermiş olabilir. Hepsi bizim için çok saygındır. Seçmenimize küfür hakaret edene, bin misliyle de aynen iade ediyorum. Seçim öncesi hırsızdan hesap sorarız deyip, seçim sonrası hırsızın sarayında zevki sefa sürenler midir şerefli olanlar? Şeref kavramını kullanmaya kalkmasınlar, hadlerini bilsinler"

"90'LARA DÖNÜLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ "

"AKP 90'lara dönmek istiyor olabilir. Ama onlar şunu unutmasın. 90'lara döndürebileceğiniz bir siyasi ortam yok. Korkutabileceğiniz sindirebileceğiniz bir halk yok. Yoksa devlet aynı devlet. Siz 90'ları çok arzuluyorsunuz. Ama biz bunun önüne geçeceğiz."

"AKP-MHP SAVAŞ KOALİSYONU"

"7 Haziran'dan bu yana aslında bir koalisyon var, AKP - MHP savaş koalisyonu. MHP seçim meydanlarında verdiği bütün sözleri unutarak, benimle yürü diyenleri sarayın bahçesine götürmüş durumda. Sarayın bahçesinde nöbet tutmak için mi MHP seçmeni bunlara oy verdiler. Savaş koalisyonu kurulmuş durumda. Zannediyorum erken seçime bu savaş koalisyonuyla gidecekler. Bir an önce Türkiye seçimini yapmalı. AKP'den kalıcı kurtuluşun önü açılmalıdır. Dün yaptığımız toplantıda, tüm teşkilatlarımız hazır olduklarını ifade ediyorlar. İnşallah bu seçimde AKP, Türkiye'nin başına bela olmaktan çıkar. Fakat şunu da duymak istiyoruz, kaç seçimde yenilirseniz yenilmiş sayılıyorsunuz?"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demirtaş'tan Arınç'a 'Alçaklık', Bahçeli'ye 'Şerefsizler' Yanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (241)

  • Chpli: Selo lafi iyi koymus 350 14 Yanıtla
  • ERBAA: SELO HAİNDİR,NANKORDUR,KALLESTİR.... 291 20 Yanıtla
  • ERBAA: DİKKAT EDİN.....HDP NİN ARKASİNDA...PKK VAR....CHP NİN ARKASİNDA ...DHKP-C VAR.....İKİSİDE POLİS,ASKER,SAVCİ OLDURUYOR...İKİSİDE BUNLARA TERÖR DEMİYOR.....YALAN MI KARDEŞ... BİZDE YALAN OLMAZ BEYNAMAZ SOLCULAR.... 276 8 Yanıtla
  • karadeniz: seni eninde sonunda sırtını dayadığın terör örgütü pkk yok edecek sülo .akp ye sükredin onların sayesinde bu kadar hakaretler içeren bölücülük yapan seyler konusabiliyosunuz . ama sizin geninizde var nankörlük iyi biliriz 134 80 Yanıtla
  • kaan: Selahattin Demirtaş. sen Ezilenlerin umudusun. kurban olurum sana . yigit mert dürüst insan .erkeğin hası. 47 162 Yanıtla
  • hamza demur: akp mhp kan uzerinden kardesliginiz hayirli olsun selo baskan turk ve kurd devrimcileri seninle onlarin tahtini sarstigin icin senden korkuyorlar bide tahtlarini yiktigin zaman kacacak delik ariyacaklar pensilvanya yolculari kalmasin 7 190 Yanıtla
  • Nadir: Siyaha beyaz demeyelim aklın yolu bir dir Turk vatandaşları asıl olan vatan dir Selo ve yandaslari siyahtır göz göre göre nasıl beyaz dersiniz akıllı olun oyumuz MHP ye unutmak yok 126 65 Yanıtla
  • ERBAA: VATAN ,MİLLET İÇİN EN KÖTÜ ŞEY HAİNLİKDİR...HİRSİZDAN DAHA TEKLİKELİDİR HAİNLİK SELO... 179 8 Yanıtla
  • Hozatlı: Bu yalancı pkk avukatına neden inanırlar hala anlamıyorum bu kadarmı cahil bu kürtler 112 74 Yanıtla
  • helal: Helal sana yiğidim artık oyum hdp ye dir geç te olsa senin barış çığlıklarına karşı savaş isteyen zihniyetleri farkettik adam her zaman barış diyor yeter bea.. bütün arkadaşlar aileleri ile birlikte artık seninle selocan merak etme akp mhp kaybedecek. 63 107 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi
    16:01 Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi

    Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve İlçe jandarma ekipleri tarafından hayvan hareketleri ve hayvansal ürünlerin denetimleri çerçevesinde yol kontrolleri gerçekleştirildi.

  • Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti
    15:59 Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı ziyaret etti

    Malatya'da Kale Kaymakamı Mustafa Aksoy, Belediye Başkanı İhsan Öznay'ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Aksoy, ziyarette İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Özbay'a görevinde başarılar diledi. Özbay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçesin kentsel, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak her projeyi desteklemeye çalışacaklarını kaydetti. Özbay, hayırlı olsun temennisinde bulunan Aksoy'a teşekkür etti.

  • Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması
    15:59 Elazığ'da Huzurlu Sokaklar İçin Asayiş ve Narkotik Uygulaması

    Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen asayiş ve narkotik uygulamasında 3 bin 692 kişi ve 1377 araç sorgulandı, 33 şüpheli yakalandı.

  • Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi
    15:58 Osmaneli'de Yeni Muhtarlar İle Toplantı Düzenlendi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görevlerine seçilerek işbaşı yapan mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, yeni muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun ise muhtarların önemine vurgu yaparak, hizmetlerin daha nitelikli olması için muhtarlarla işbirliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Kayseri'de Fırtına Uyarısı
    15:55 Kayseri'de Fırtına Uyarısı

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kayseri'de bu gece ve yarın fırtınanın etkili olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerinden fırtına şeklinde esmesi ve yer yer kuvvetli fırtına oluşması bekleniyor. Halkın olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

  • Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı
    15:54 Afyonkarahisar'da Kişisel Verileri Ele Geçirmek Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Afyonkarahisar'da kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak suçundan 4 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı. Aranan şahıs, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

  • Kastamonu'da ahşap ev yangını
    15:54 Kastamonu'da ahşap ev yangını

    Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesine bağlı Denizgörülen köyünde Hikmet Yılmaz'a ait ahşap evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki evlere sıçramadan söndürüldü. Ancak yangın sonucunda Yılmaz'a ait ev kullanılamaz hale geldi.


Advertisement