Defne Samyeli Geri Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Defne Samyeli Geri Dönüyor

Defne Samyeli Geri Dönüyor

Ekranda uzun yıllar ana haber spikerliği yapan Defne Samyeli, medyaya geri dönüyor.

08.02.2013 17:04  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü spiker Defne Samyeli, Milliyet ile anlaştı. Demirören Ailesi ile el sıkışan Samyeli, Milliyet Web TV'nin yayın yönetmenliğini yapacak.

Defne Samyeli ayrıca Milliyet Web TV'nin dijital haberlerinin ekran yüzü olacak.

Uzun yıllar Show TV'de ana haber spikerliği yapan Samyeli, Milliyet gazetesinde daha önce köşe yazarlığı da yapmıştı. Samyeli en son A Haber'de A3 Haber Kuşağı'nı sunuyordu.

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

Defne Samyeli 1972 İstanbul doğumludur. Aslen Malatya'lı bir ailenin ikinci kızı olarak dünyaya geldi. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu.

Daha sonra haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yaptı.

Samyeli, Kanal D ana haber bülteninde farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır.

010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sundu. Samyeli en son A Haber'de A3 Haber Kuşağı'nı sunuyordu.

Demirören Ailesi ile el sıkışan Samyeli, Milliyet Web TV'nin yayın yönetmenliğini yapacak.

Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Defne Samyeli Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement