Dedeli Belediyesi'den Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Dedeli Belediyesi'den Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Dedeli Belediyesi\'den Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Dedeli Belde Belediye başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

02.05.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Dedeli Belde Belediye başkanlığı tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Belediye bahçesinde düzenlenen programa Ağrı Valisi Musa Işın, Patnos Kaymakamı Mahmuthan Aslan, Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Verilen mevlit yemeğinde konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, "Ağrı'da görev yapıyor olmaktan büyük bir şeref duyuyorum. Ben de bu bölgenin insanıyım. Sizleri iyi tanıyorum. Duygularınızı, değerlerinizi, samimiyetinizi ve gönül zenginliğinizi. Özellikle geldiğim günden beri Peygamber Efendimize duyulan sevgi ve saygının yoğunluğunu burada gördüm. Kürtçe mevlitte şükürler olsun ki bizleri O'na ümmet kıldın diyor. Evet şükürler olsun biz öyle bir Peygambere ümmet olduk, onun yolundan gidiyoruz. O bizim önderimizdir. Bizim rehberlerimiz Peygamber Efendimizin takipçisi olan ulemadır. Yani; Ahmed-İ Hani Hazretleridir, Fekiye Teyran'dır, Hüseyni Ertuşi'dir, Molla Ahmed-İ Ceziri'dir. Daha bir çok ismi sayabiliriz. Özellikle bu bölgeden çıkmış ulemayı zikredebirliriz" dedi.

Birlik içerisinde hareket edildiğinde güzel işlerin ortaya çıkacağını vurgulayan Vali Işın, "El ele verip yapılan hiç bir iş yarıda kalmaz. Birlikte, birbirimizi severek yapabileceğimiz çok iş vardır. Eğer biz huzurumuzu, birlik ve beraberliğimizi muhafaza edersek, bizim üstesinden gelemeyeceğimiz, aşamayacağımız, çözemediğimiz hiçbir mesele yoktur. Devletimiz zengindir ve güçlüdür. Çözümü mümkün olan herşeyi bizim memleketimizde çözüme kavuşur. Yeterki sağlımız, huzurumuz yerinde olsun, birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Ben her konuşmamda söylerim; aç kalan birisi varsa, çocuğunu üniversiteye gönderemeyen bir aile varsa, maddi imkansızlıklardan dolayı tedavisini yapamayan bir vatandaşımız varsa, siz bize gelmez ya da bildirmezseniz vebali sizin, siz bize geldikten sonra ise vebali bize aittir" şeklinde konuştu.

Program sonrasında belde belediyesini ziyaret eden Vali Işın, Başkan Veysi Durak'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Patnos ilçesine geçen Vali Işın, Patnos Belediye Başkanı Cem Avşin Akbay'ı makamında ziyaret etti. İlçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Vali Işın, kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet ettikten sonra ilçeden ayırldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dedeli Belediyesi'den Kutlu Doğum Haftası Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement