Ajax'ın Hocası: Umut Ediyoruz ki Celtic, Fenerbahçe'ye Karşı Kazanır - Son Dakika
Spor

Ajax'ın Hocası: Umut Ediyoruz ki Celtic, Fenerbahçe'ye Karşı Kazanır

Hollandalı teknik adam, bir üst tura çıkmak için "Umut ediyoruz ki Celtic iyi bir direnç gösterir ve kazanır biz de bu sayede bir zafer çalmış oluruz." dedi.

27.11.2015 12:45  Güncelleme: 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki rakiplerinden Ajax'ın teknik direktörü Frank de Boer, espirili bir dille, "Umut ediyoruz ki Celtic iyi bir direnç gösterir ve kazanır biz de bu sayede bir zafer çalmış oluruz." dedi.

"KENDİMİZE YÜZDE 5 ŞANS VERİYORUM"

Hollandalı çalıştırıcı, Celtic maçıyla ilgili NOS televizyonuna yaptığı açıklamada, "Kendimize yüzde 5 şans veriyorum ama tur için mücadele edeceğiz. Son maçta Molde'yi yenmemiz lazım, yapmamız gereken ilk iş bu" ifadelerini kullandı.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Fenerbahçe'nin Molde karşısında aldığı galibiyetle, hayal kırıklığı yaşadıklarını anlatan De Boer, sarı-lacivertlilerin sahasında oynayacağı son Celtic maçında en azından bir puan alarak gruptan çıkma şansı olduğunu anımsattı.

AJAX, FENERBAHÇE'NİN ENSESİNDE

Celtic karşısında maçın son bölümünde gol atabilmek için riske girerek bir forvet oyuncusu daha sahaya sürdüğünü kaydeden De Boer, deplasmandaki bu galibiyetin sevindirici olduğunu sözlerine ekledi. Ajax, grupta oynanacak son maçlar öncesinde 8 puanlı 2. sıradaki Fenerbahçe'nin, iki puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

Ajax\'ın Hocası: Umut Ediyoruz ki Celtic, Fenerbahçe\'ye Karşı Kazanır
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ajax'ın Hocası: Umut Ediyoruz ki Celtic, Fenerbahçe'ye Karşı Kazanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement